Fråga din hudterapeut!

Fråga Liza

”Den som aldrig frågar lär sig heller aldrig något nytt”

Hej, jag heter Liza Haak och är specialist inom avancerad hudvård och har jobbat med det de senaste 16 åren. Varför, jo för att jag älskar mitt yrke och att hjälpa människor. Idag är inget konstigt för mig längre. Det handlar bara om att anpassa sig, det finns alltid en lösning åt alla. Jag slutar inte förens jag är klar och jag har aldrig misslyckats med en kund som har sökt hjälp. Lita på mig, på mina råd och rekommendationer så kommer du att få resultat.

Jag har dem senaste åren fått så otroligt många förfrågningar från hela landet från personer som behöver hjälp med sina hudproblem. Ärligt så har jag inte haft tid tidigare men har nu bestämt mig för att avsätta tid och hjälpa er ordentligt. Syftet att starta denna online konsultation tjänst är för jag vet hur tufft det kan vara för. Jag brinner för detta yrke och hoppas på att min erfarenhet och kunskap ska kunna hjälpa er. Jag kan inte allt men när det kommer till hudvård samt hudproblem så har jag alltid en lösning! längre ner kan du läsa mer om mig.

Allt det som skrivs till mig är konfidentiellt och ingen annan kommer se eller läsa det. Jag skriver detta så du förstår, mitt enda mål är att hjälpa dig med dina hudproblem eller åkommor samt guida dig till ditt mål. Det är oerhört viktigt för mig att du känner dig trygg och vågar öppna dig helhjärtat för mig. För det är endast då jag verkligen kan hjälpa dig på bästa sätt.

Priset för en konsultation är 395:-
Det innefattar svar samt ytterligare kompletteringar om det behövs och även en personlig komplett hjälpguide just för dig med information om hudvård, produkter, kost, träning, tillskott samt övrig information och uppföljning.
Betalning sker i förskott efter första kontakten antingen genom att swicha till nr 0733497216 eller genom inbetalning till PG  43 52 19-1. Ange endast namn samt ”online” vid betalning. Så fort inbetalning är gjord får du svar inom 3 dagar.
När du har bestämt dig för att söka hjälp av mig så fyller du i frågeformuläret som du får av mig efter att jag har fått in betalningen. Var noggrann med att svara så utförligt du kan. Behöver jag mer information kommer jag att återkomma.

 

Har du dock bara en snabb fråga ( som självklart är kostnadsfritt)  som du önskar svar på så fyll gärna i mejlformuläret nedan så återkommer vi snarast med ett svar. Detta gäller dock endast enklare frågor, skulle det behövas mer ingående hjälp kommer vi återkoppla till er personligen innan vi ger ett svar.

Lite mer om mig
Auktoriserad Hudterapeut
Cidesco diplomerad.
Utbildad inom medicin samt näringslära.
Specialiserad inom:
Avancerad Hudvård
Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, Kemisk Peeling,  fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, övriga hudproplem med en gedigen bred kunskap.

Hoppas jag kan få chansen att hjälpa till och göra ditt liv samt din hud bättre! Kram