Vilka är vi

Beauty & Medicalteam erbjuder professionella behandlingar till dig som vill ta hand om din hud på bästa sätt. Allt från avancerad hudvård till enbart skönhetsbehandlingar från topp till tå. Vi arbetar med flera högkvalitativa märken. Därför kan vi anpassa våra behandlingar och produkter efter just din hudtyp och ditt behov. Våra Auktoriserade Hudterapeuter ger dig det där ’’lilla extra’’ i en harmonisk miljö så du känner dig avkopplad och nöjd efter ett besök hos oss.

Idag har vi på Beauty & Medicalteam 16 års erfarenhet och flera tusen stamkunder. Anledningen till detta är att vi aldrig ger upp. Vi är resultatinriktade och ger 100 % på varje problem som du kan ha, och löser det. För oss är du alltid vår första kund! Så vilka problem du än kan tänkas ha, har vi en lösning. Vi kan med hjälp av konsultationer och samtal skräddarsy en färdig plan och paketlösning åt dig med både behandlingar och produkter. Med vår breda erfarenhet kan vi även hjälpa dig i övriga livet för att hålla problemen borta som tex kostvanor och rutiner. Hos oss kan du verkligen få hjälp med allt från liktorn till acne.

Vi är Beauty & Medicalteam och du är alltid välkommen till oss!

 

Varför heter vi Beauty & Medicalteam?

Ända sen vi öppnade salongen för 16 år sedan har vårat fokus legat på den avancerade och problematiska delen av hudvård. Att hjälpa människor, att få dig att känna dig bra med dig själv, att ta det som är jobbigt för dig och genom kunskap och erfarenhet hitta en lösning. Men också att få dig att känna dig vacker, att ta fram din fulla skönhet som alltid finns där. Att helt enkelt hitta en väg där den medicinska kunskapen löser dina problem och genom marknadens bästa produkter och en livstid av erfarenhet locka fram din allra bästa sida. Beauty & Medicalteam står helt enkelt för det slutgiltiga, det självklara, det enkla som vi alla vill ha.

 

Vad är det “lilla extra” hos oss?

Idag är alla bäst, alla har de bästa produkterna, de bästa terapeuterna. För vem vill egentligen vara näst bäst! För oss handlar det om så mycket mer än ett rykte. Det handlar inte om att få en gratis kaffe medans du väntar eller att vi har de flashigaste lokalerna. Det handlar om dig som kund. Det lilla extra för oss är att skräddarsy våra tillgångar efter bästa möjliga sätt just för dig. Att kanske helt ändra en behandling till en annan eller dra ut på behandlingstiden 5 min för att bli klar. Att se till helheten och genom det hitta den bästa behandlingen. Det lilla extra för oss är att varje dag, varje behandling, varje del av dagen se enbart till dig och ge dig all den hjälp eller avslappning som du förtjänar. Tror du oss inte? Kom in när du vill och ring vilken av våra kunder som helst och låt dem själva berätta för dig vilka vi är.

Vi hälsar dig varmt välkommen!

Vid frågor gällande marknadsföring / leverantörer / avtal / samarbetsavtal vänligen mejla till: info@beautymedicalteam.se