Nu vill vi dela våra bästa hälso och skönhetshacks med er. Det är aldrig för sent att börja arbeta på en bättre hälsa! Beauty and Medical Team väljer naturnära kosttillskott av högsta kvalitet från Better You – ett naturligt tillskott helt utan fyllnadsmedel!

Ta hand om kroppen på ett enkelt och effektivt sätt och ge din kropp boost och stöd genom livets olika faser. En stark och välbalanserad insida gör skillnad som både syns och känns. Kosttillskotten från Better You bygger på naturliga ingredienser som effektivt kan tas upp av kroppen och särskilt framtagna högdoserade kombinationer av örter, växtdelar, vitaminer och mineraler.

Det är inte alltid vi får i oss den näring och de spårämnen som vår kropp behöver. Till exempel kan stress, läkemedel och hård träning sätta kroppen ur balans och ibland innehåller maten vi äter inte den näring kroppen behöver.

Visste ni ex att näringen I dagens mat har tappat 50% jämört med fr 50 år sedan? Brister och obalanser kommer då dyka upp + att manga av oss lever I en väldigt stressed vardag. Något som absolut kan orsaka trötthet och påverka hud, naglar och hår negativt. Med hjälp av Better You kan du nu själv på ett enkelt sätt ge din kropp det extra stöd det behöver .

 Fråga oss så berätter vi mer!