C- vitamin Bomb för huden

C- vitamin Bomb för huden

Vitaminprepp

Passar alla hydtyper!

NU 595kr (ord pris 795kr)

Många upplever att huden kan se flammig, grå och tråkig ut! En del får även pigmenteringar nu när solen tittar fram! Det beror på att huden hela tiden utsätts för miljöangrepp och UV-strålningen är en av de största stressfaktorerna.

Vår lyxiga ansiktsbehandling med 10% frystorkat C-vitamin ger effekt direkt.

Med sin uppljusande effekt får behandlingen en matt och glåmig hud att stråla. Njut av en resultatinriktad behandling som bekämpar ojämn pigmentering och hudton och som ger huden en helt ny lyster.

I behandlingen ingår rengöring, dubbelpeeling, massage, C-vitaminserum och 10% C-vitaminmask med näring.

Varför är C-vitamin en superingrediens?

Inflammation, pigmentering och fotoåldrande är några av de vanligaste effekterna av långvarig exponering av UV-strålning. Kliniska studier visar att C-vitamin stimulerar bildandet av kollagen som förebygger hudens åldrande, samtidigt som det är en viktig antioxidant som minskar fotoåldrandet, hämmar pigmenteringar och inflammationer i huden. Huden blir klarare, jämnare och föryngras.

C-vitamin i hudvårdsprodukter är dock instabil och det är mycket svårt att skapa en formula med hög standard.

Vi har valt att arbeta med varumärken som inte kompromissar, utan som har tagit fram de perfekta produkterna som är högstabila, med lång hållbarhet, trevlig doft, behaglig känsla och som effektivt tränger in i huden.

Välkommen att boka din tid hos oss idag!

 

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001