Permanent Hårborttagning- skonsamt – effektivt- prisvärt

Forskningen går framåt och det gör även vi på Beauty & Medical team!

Vi har den stora glädjen att erbjuda nyheten Depilar System™, en ny generation av enzymbaserad hårborttagning som på ett enkelt sätt radikalt minskar tillväxten av oönskad hårväxt. En kombination av de proteolytiska enzymerna Trypsin och Chymotrypsin i Depilar System™ ger en effekt som överträffar tidigare generationer av enzymbaserade hårborttagningsprodukter, detta är någonting helt annat.

Vad är Depilar?

Depilar är den första och enda metod, som på ett biologiskt, naturligt sätt ger permanent
Hårreducering  av alla hår- och hudtyper, ljusa som mörka, i ansiktet och på kroppen! Utvecklat och kliniskt testat av skandinaviska läkare! Utförs endast hos hudterapeuter

Depilar är vetenskapligt testad med hänsyn till effekt och säkerhet enligt gällande regler om GRP (Good Research Practice)

Metoderna inom hårborttagning är många och depilar system kan kombineras med flera av de befintliga hårborttagningsmetoderna för ett mer permanent resultat, oavsett om du föredrar pincett, vaxning eller trådning.

Hur går en behandling till?

Håret ska vara minst 6 mm långt för att först kunna avlägsnas effektivt vid roten. Därefter appliceras enzymet. För bästa resultat rekommenderar vi regelbundna behandlingar var 4:e – 6:e vecka, beroende på hur fort ditt hår växer. Behandlingsperioden är ca 12 mån och blir på så sätt ett bra komplement till en mer tillfällig hårborttagningsmetod.

Direkt efter vaxning, noppning eller trådning masseras ”Depilar 1” och ”Depilar 2” in i huden. När dessa 2 blandas ihop, aktiveras ett enzym som tränger sig ner i hårfolliklarna och slår ut tillväxt-proteinet i de hårsäckarna som är i tillväxtfasen. På så sätt dör tillväxten av ett nytt hårstrå successivt.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just det alternativ som passar dig och dina önskemål bäst oavsett ålder, kön, hårtyp, hudtyp eller hårets placering. Effektivt, prisvärt och enkelt!

Skillnad mellan depilar och IPL / laser

IPL  / Laser

Självklart den effektivaste metoden som funkar bäst på grova och mörka hårstrån.
Man kan raka sig under tiden man behandlar området.
Det behövs oftast inte så många behandlingar
Det är dyrt i förhållande till Depilar
Det fungerar mindre bra på ljusa/fjuniga hårstrån och hudtyper.
Man ser resultatet efter ca 3v

Depilar

Depilar Fungerar på alla hårstrån
Behandlingen går hyfsat snabbt
Det är okej att sola under behandlingsperioden
Du är hårfri i ett par veckor efter varje behandling du ser direkt om något hårstrå finns kvar och kan ta bort det på en gång. Dock så behövs fler behandlingar med depilar.
Du får inte röra din hårväxt under behandlingsperioden.

 

Priser depilar samt extra tid

Du bör boka en behandling på 15 min som heter Depilar i sambamd med din vaxning eller trådning.
Utöver vax/trådnings priser så tillkommer

400kr extra för kropp 200kr extra för ansikte

Exempel:

  • Helaben, 495 vax plus 400 depilar = 895kr
  • Halva ben plus string/bikini, 395+325−100= 620kr plus depilar 400 totalt 1020kr
  • Tråda ansikte, 395 plus 200 depilar = 595kr
Klicka här för att se resten utav vax/trådnings priser. Fråga oss annars så hjälper vi dig.

Frågor & Svar

Man kan normalt se tydliga resultat efter 3-5 Depilar-behandlingar. Men resultaten kan variera beroende på individ, typ av hår och behandlingsområde. Vissa personer ser resultat mycket tidigare än andra, redan efter sin första behandling. Regelbundna behandlingar över en period på 12 månader krävs för att uppnå tillfredsställande resultat. Det viktiga är att ha tålamod.
Ta bort make-up, deodorant och andra hudprodukter före Depilar-behandlingen eftersom detta kan påverka hudens pH-värde och därigenom försämra behandlingens effektivitet. Undvik även produkter med talk, det kan blockera hårsäckarna och förhindra Depilar-geleerna att penetrera.
Nej, inga djurprodukter, även trypsin-enzymet kommer från växter.
För Depilar-behandlingar i ansiktet bör du planera dina Depilar-behandlingar till ca var 3e-5e vecka. För Depilar-behandlingar på kroppen bör du ta dem ca var 5e-8e vecka.
Nej, inte före en Depilar-behandling (det förändrar pH-värdet), men dagen före och efter går bra.
Ja, det går bra – det har faktiskt gjorts en stor undersökning av patienter, som tog cortison.
Det viktiga är inte att göra Depilar-behandlingarna exakt var fjärde vecka, utan att göra dem när håren vuxit ut 4-5 mm, så att vaxningen blir effektiv. Oftast tar det längre tid mellan behandlingarna efter några Depilar-behandlingar.
Ja, det går utmärkt, vi har sett bra resultat på unga flickor.
Vi har inte så stor erfarenhet av detta. Teoretiskt bör det fungera bra, men ett problem kan vara att skäggstråna har ganska djupa hårsäckar, så att det är svårare att få ner Depilar till germinalcellerna. Därför krävs det förmodligen fler Depilar-behandlingar. Tillsammans med Diatermi fungerar Depilar ganska bra vid skäggväxt.
Ja, Depilar är verkligen en permanent hårborttagningsmetod. De hårfolliklar som exponerats för Depilar medan de är tomma och med hårroten borta och är i anagent tillstånd är permanent hårfria. (Ordet ”permanent” betyder ”för gott” och inte ”samtliga”.) Naturligtvis fortsätter de icke-behandlade håren att växa och därför krävs det flera behandlingar, ca 10-12 ggr Depilar-behandlingar innan alla hårsäckar har behandlats i anagent tillstånd. Dessutom har alla människor sedan födseln hårsäckar, där håren är programmerade att börja växa någon gång förr eller senare under livet. Det kan ingen metod påverka.
Ja, det går bra. De första Depilar-testerna gjordes faktiskt på patienter med ”hirsutism”.
Nej, det kan man inte. (Det kan man faktiskt inte med någon hårborttagningsmetod.) Tyvärr kan man heller inte i förväg veta vilka kunder som får sämre resultat.
Det kan vara flera orsaker till att ”det ser ut som om hårväxten kommer tillbaka” eller att ”det ser ut som det kommer fler hår”. T. ex: Om håren inte är i ”aktiv-fas” när man påbörjar en behandling, betyder det att det är relativt få aktiva hår i förhållande till ”in-aktiva” hår, vilket då betyder att Depilar verkar på de få ”aktiva” och inte på de många ”in-aktiva”. När man fått 3-4 behandlingar är största delen av de nya håren i ”aktiv-fas”, vilket medför att Depilar nu kommer att verka på en relativt större mängd hår än i början. Men då vi vet att en relativt stor del av håren bryts i samband med vaxningen – även om man är mycket erfaren – då kan det se ut som om det efter en tid växer mer hår än i början (men detta är endast i övergående) beroende på hur bra man kan vaxa. Det är uteslutande en fråga om tid innan samtliga hår har blivit behandlade!
Kanske försämras resultaten av klimakteriet, vi har inga kliniska undersökningar på det – däremot fungerar Depilar mycket bra på patienter med ”hyperhidrose” (dvs extrem hårväxt pga t ex binjure-tumör), så därför bör även kunder i klimakteriet få bra resultat.
Ja, utan några problem eftersom Depilar går inte ut i cirkulationen. Möjligen kan man få lite sämre resultat pga hormon-obalansen vid graviditet.