Beauty & Medical Team logotype

Lacka dina naglar med Shellac eller Vinylux

Har du orken eller tiden att hela tiden behöva bättra på ditt nagellack?

Är det jobbigt när dina nylackade naglar börjar flagna redan efter två dagar?
Är du helt enkelt trött på att gömma händerna hela tiden på grund av dina naglar?

Marc Inbane Produkter

SHELLAC permanent lackning från CND är det ultrahållbara hybridnagellacket!

SHELLAC läggs på i 4 lager och varje lager härdas under en UV lampa, ingen torktid inget kladd!
SHELLAC skyddar dessutom dina egna naglar och låter dem växa! Samt att Shellac är 3-fri vilket innebär att den varken innehåller formaldehyd, toulen eller DBP (dibutylftalat)

•    Ett gelélack / permanent lackning som håller i över två veckor
•    Behandlingen hos oss tar max 45 minuter
•    Ingen torktid krävs
•    Du får en naturlig glans som inte annat lack kan överträffa
•    Noll slitage på dina egna naglar
•    Shellac är ingen konstgjort förstärkning utan bara ett nagellack
•    Skyddar nageln och hjälper den att växa ut

Vi har fått många kunder på sistone som dessvärre fått sina naglar förstörda av dåliga märken eller sämre Gel-lacker. Videon här nedan la vi upp för er så att ni bättre kan förstå skillnaden mellan shellac och många andra märken samt varför det är så viktigt att verkligen dubbelkolla vad ni får på era naglar. Hoppa detta kan hjälpa till lite grann i den djungel av märken det finns på marknaden idag.

 

Marc Inbane Produkter

Vad är Vinylux™

VINYLUX™ är en nytt och innovativt 7-dagars nagellacksystem som säkrar en högglansig hållbarhet i en vecka, utan repor och avflagning, när den används tillsammans med Vinylux Top Coat.
VINYLUX™ lägger sig perfekt på den naturliganageln med en ny banbrytande formel, som ger maximal vidhäftning och gör traditionella underlack överflödiga.
VINYLUX™ torkar på bara 8,5 minuter, jämfört med traditionella nagellack som i genomsnitt har en torktid på 20-40 minuter.
VINYLUX™ Weekly Top Coat med ProLight-teknologi är ett innovativt överlack, som ger en keramisk försegling och skyddar färgen från repor och avflagning samtidigt som den ger högglans i 7 dagar.

Tas bort snabbt och enkelt med en vanlig aceton-baserad nagellacksremover.
Naturligtvis innehåller VINYLUX™ inte formaldehyd, formaldehydresin, toluen eller dibutyl phthalater.

Du får:

7 dagars extrem hållbarhet med unik Vinylux™ Top Coat
8,5-minuters torktid
Base Coat inbäddade i färgen
Färger som matchar CND Shellac™ moderiktiga färger

 

Marc Inbane Produkter

CND Vinylux™ – När du själv vill göra en perfekt lackning

Så här gör du:

1. Tvätta händerna grundligt. För optimal vidhäftning av lacket bör naglarna rengöras med acetonbaserade Scrubfresh®, som avlägsnar olja och orenheter från nagelns yta. Var extra noggrann längs sidorna och runt nagelbandet.
2. Skaka Vinylux™ Polish och Weekly Top Coat KRAFTIGT i 30 sek. (Kom ihåg att du inte ska använda underlack när du använder Vinylux™, eftersom det är inbyggt i det färgade lacket). Vinylux™ torkar mycket snabbare än traditionella nagellack, det är därför viktigt att du försöker använda dig av 3-4 tunna strykningar per nagel, när du applicerar lacket.
3. Du undviker ränder genom att lägga penseln horisontellt med nageln när du lackar. Applicera det färgade lacket i 2 tunna lager. Färgen behöver inte täcka helt efter det första lagret. Det andra lagret är det lager som ger full täckningsgrad och jämn pigmentering. För att undvika avflagning vid framkanten är det viktigt att du förseglar sidorna och nagelns framkant noggrant med varje lager.
4. För upp till 7 dagars hållbarhet, avsluta med att applicera Vinylux™ Weekly Top Coat och kom ihåg att noggrant försegla sidorna och nagelns framkant.

Borttagning av Vinylux™
Blöt en bomullsrondell med acetonbaserade CND Nourishing Remover och lägg den på nageln. Låt den vila där i ca. 10 sekunder, så att lacket löser upp sig. Gnid sedan av lacket med bestämda rörelser. Upprepa om nödvändigt.

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001