Vi som jobbar här är Auktoriserade hudterapeuter med Cidesco Diplom och har över 35 års erfarenhet tillsammans samt att vi är utbildade makeup-artister.  En läkare specialiserad på Azzalure och Fillers sedan 20 år tillbaka.

 

Vi är specialister inom Avancerad hudvård, Kemisk peeling, Cryolipolysis/fettfrysning, Dermastamp/microneedling, vaxning och ELOS – Laser- IPL samt Azzalure /Filler injektioner. Salongen är självklart godkänd av Miljöförvaltningen i Stockholm. Har ni några frågor om oss, våra behandlingar eller apparater är ni varmt välkomna att kontakta oss :)

Vi har idag funnits i över 16 år. Genom utbildningar, hårt jobb och med en äkta kärlek till denna branch och viljan att hjälpa andra har vi lyckats överleva. Vi har en medicinsk inriktning och eftersträvar alltid att ha det senaste och bästa som finns inom vår branch. Vi var t ex den första salongen i Stockholm som började med brasiliansk vaxning. Idag har vi flera tusen stamkunder från hela Sverige, många av dessa har kommit till oss ända sen starten. Vi satsar på effektiva behandlingar, bra produkter, vettiga priser som du kan ha råd med. Och med en grundidé och filosofi att alla som kommer till oss är unika. Varje människa har sina problem eller tankar. Och vi kan med vår långa erfarenhet och breda kunskap idag verkligen tillgodose varje individs behov och önskan.
Vi hälsar dig varmt välkommen!

 

Liza Haak – Auktoriserad Hudterapeut och Cidesco diplomerad. Utbildad inom medicin samt näringslära.
Specialiserad inom: Avancerad Hudvård, Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, övriga hudproplem med en gedigen bred kunskap.

Tuff äventyrlig med ett stort hjärta. har sett allt som finns att se under alla år så inget är för konstigt för mig längre. Jag har aldrig misslyckats med en kund som har sökt hjälp hos mig, det finns alltid en lösning. Så länge man litar på mig och gör som jag säger.

”Lär dig av motgångar och var ödmjuk med framgång, för vad som händer och hur svårt det än är så är du alltid viktigast”

 

 

 

Sofi Jennebrand – Auktoriserad Hudterapeut och Cidesco diplomerad.
Specialiserad inom: Avancerad Hudvård, Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, massage, pedikyr, manikyr. Diatermi.

Glädjespridare, ödmjuk och omhändertagande som alltid tar hand om oss. Älskar att ta hand om människor och ge dem en stund av harmoni med sitt inre lugn. ge henne 30 sek att analysera din hud så får du den perfekta lösningen. Alla beslut hon tar är 100% genomtänkta och 100% anpassade efter dina behov.

”Ge till andra vad du själv önskar få, och låt ditt sinne vara lugnt så hittar du din väg”

 

Monica Selmdal – Auktoriserad Hudterapeut och Cidesco diplomerad.
Specialiserad inom: Avancerad Hudvård, Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, massage, pedikyr, manikyr.

Tuff och ung som vet vad hon vill med ett hjärta av guld. Perfektionist med stenhårt koll på vår bransch. Sitter vaken på nätterna för att göra research för att på bästa möjliga sätt kunna hjälpa sina kunder. Älskar skönhetsbranschen och gör allt i sin makt för att hjälpa och hitta lösningar åt sina kunder.

”Lova aldrig något du inte kan hålla, för det du lovar visar vem du verkligen är”

 

Reza Amirkia – Leg. Tandläkare samt specialist inom Azzalure och Fillers.

”Vill du förändra något så gör det, livet är för kort för att vänta”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yolla Tohme – Specialiserad inom: Avancerad Hudvård, Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, kosmetik tatuering, trådning.

Mångspråkig, Snäll, livsnjutare med över 15 års erfarenhet inom branschen. Har arbetat i 4 olika länder samt plockat upp alla knep

från varje land inom avancerad hudvård & make-up och bildat min egen touch på det hela som gjort mig unikt. Känn dig trygg i mina händer!

”Att fråga riktigt är att veta mycket”

 

 

 

 

Registrera dig till våra nyhetsbrev med härliga nyheter och grymma kampanjer!

Holler Box