Beauty & Medical Team logotype

Aldix – permanent hårborttagning

Kan jag bli hårfri för gott?

Ja, med Aldix Smart Laser kan du det!

Hur ofta brukar du säga till dig själv: ”Jag önskar jag kunde bli av med allt kroppshår för gott!…”?

Om du inte har något emot att raka eller vaxa dig under resten av ditt liv eller om dina hårstrån är väldigt tunna och det räcker med att du rakar dig en gång varannan vecka kan du sluta läsa här. Om du däremot har generande hårväxt eller hårväxt som du vill bli av med för gott, fortsätt läs!

Jag skulle vilja ställa dig ett par frågor om din kroppsbehåring. Var öppen och ärlig mot dig själv nu. Har du någonsin känt att din kroppsbehåring påverkat ditt liv negativt? Har du mått dåligt när du jämfört dig med andra tjejer, för att du var så mycket hårigare än dem? Har du känt att du måste dölja det genom att ständigt raka och vaxa dig så att det inte ska synas, vilket bara resulterat i att håren växt snabbare och blivit grövre?

En till fråga:

Har du nånsin fått utslag efter att du har rakat eller vaxat dina intima delar? Utslag som sedan börjat klia något fruktansvärt, så att du inte kunde raka dig på flera dagar efteråt? Med resultatet att du blivit tvungen att låta håret växa ut tills utslagen försvinner? Det värsta är inte att det kliar eller gör ont, det värsta är att man känner sig helt hjälplös. Och det jobbigaste är att samma sak kommer att hända igen.

Nu till min sista fråga:

Har du nånsin funderat på hur mycket tid du skulle spara om du slapp raka eller vaxa dig? Eller hur enkel din vardag skulle bli utan att behöva tänka på hår överhuvudtaget? Du kanske har försökt med allt utan resultat, och till slut känt att du helt enkelt får acceptera det och lära dig att leva med det. Det värsta är för många, att hur mycket du än försöker acceptera det. Så fortsätter det att störa dig innerst inne. Lite som en sten i skon. Om du har svarat ja på en eller flera av dessa frågor så finns det en väldigt enkel fråga att ställa dig själv,

Vill du bli hårfri för gott?

Vi har nu jobbat och drivit Beauty & Medicalteam i över 24 år, med vårt huvudfokus på att ge våra kunder den bästa upplevelsen till den bästa kostnaden. Därför valde vi den bästa hårlasern som finns på marknaden idag, Elos. 

Metoden heter Aldix Smart Laser och fördelarna är många. Du får en reducering på ca 80% och den funkar på 96% av befolkningen. De resterande 4% den inte fungerar på beror bland annat på sjukdomar, hormonrubbningar och andra hälsoorsaker. Allvarliga hormonrubbningar kan generellt försämra resultatet en aning, men vi har utfört behandlingen på många kunder med hormonrubbingar och ändå fått väldigt bra resultat på dem.

Vad en del utav våra kunder har sagt:

”Jag har aldrig kunnat ta av mig mina kläder förut när håret på kroppen hade växt ut, men jag kände mig jättebekväm med det med dig. Tack” Samira, 21 år, Hägersten

”Tack Beauty & Medicalteam,  jag vet inte vad jag hade gjort utan er. Ni har fått mig att känna mig trygg. Och nu är mitt hår borta.” Anna, 34 år, Solna

”Efter att ha vaxat mig under hela mitt liv, så övertalade du mig till något som jag verkligen borde ha gjort för längesen. Det enda jag ångrar var att jag väntade med det i så många år och plågade mig själv. Resultatet är helt fantastiskt” Maria, 42 år,  Stockholm

”Jag har aldrig haft problem med hår men du hjälpte att ta bort mitt hår på mina intima ställen vilket har underlättat mitt liv med 100%. Och det hela gick väldigt smidigt och fort.” Helena, 28 år, Huddinge

Vad är Aldix Smart Laser och hur fungerar det?

Aldix Smart Laser jobbar med 808nm diodlaser som är den mest använda våglängden på marknaden och givetvis är det så av en anledning. Diodlaser är en välbeprövad teknik som passar de flesta hårtyperna och ger effektiva behandlingsresultat. Aldix Smart Laser har flera fördelar ✓ Effektiv för alla hudtyper. ✓ Optimala resultat och mer komfort med högfrekvent SHR-teknik. ✓ Supersnabb ”Slide & Glide” teknik. ✓ Behandlar ben på 10 minuter. ✓ Förinställd & skräddarsydd behandling. ✓ Intelligent mjukvara och enkelt gränssnitt. ✓ Lätt att använda. ✓ Effektiv kylning gör behandlingen smärtfri.

Här kan du se en film om hur laserbehandlingen fungerar!

Hur kommer dessa behandlingar att påverka ditt liv?

  • Du behöver aldrig planera ditt liv igen efter hur ditt hår växer.
  • Du slipper utslag som kliar eller gör ont.
  • Du slipper oroa dig för att din partner ser dig hårig.
  • Du sparar minst en timme i veckan under resten av ditt liv (och tusentals kronor varje år eftersom du slipper vaxa dig regelbundet).
  • Du kan ta på dig vad du vill, utan att känna dig generad över hår som du behöver dölja.
  • Förutom att det kan kännas lite under behandlingen så kan vi garantera att du inte får några andra men av vår laserbehandling. Vi vet vad vi gör!

Vad kostar permanent hårborttagning – och vad kostar det att låta bli?

Att vaxa sig kostar tusentals kronor på ett år, bara för dina intima delar. Tänk vad den summan blir på tio år… Det är totalt bortkastade pengar, eftersom håret fortsätter att växa. Om du även skulle vaxa dina ben. Pengarna är dock inte det enda. Har du tänkt på hur många timmar du slösar under dessa år på att vaxa och raka dig?

Hur mycket är det värt att spara tusentals kronor och mycket av din tid?

Det är alltid svårt att spara pengar. En laserbehandling kan kännas som en stor kostnad, men i det långa loppet är det den billigaste lösningen – och den som sparar dig mest tid! Laserbehandlat kroppshår kommer aldrig tillbaka, så enkelt är det. Du är välkommen på en konsultation där vi berättar hur allt går till för dig. Du får testa behandlingen på några hårstrån, dels för att du ska få känna hur det känns och dels för att vi ska kunna fastställa styrkan för just DIG. Konsultationen kostar 300 kr, men det drar vi av på första behandlingen du bokar.

 Viktigt att veta om laserbehandlingar

Vilket märke eller salong väljer man? Funderar du på att göra en laserbehandling? Det är värt att läsa på om det innan. Det finns så många märken och lasermaskiner ute på marknaden idag att det är svårt att veta vad som är bra. Vi som arbetar med laser måste kunna garantera er kunder att vi vet vad det är för lasermaskiner vi jobbar med och var de kommer ifrån. Framförallt allt har vi skyldighet att arbeta med lasermaskiner som är godkända via miljö- och hälsoskyddsnämnden. Kunskap och erfarenhet är viktigt. Det finns oseriösa salonger men också väldigt många bra, som använder rätt och godkänd utrustning och har erfarenheten att utföra behandlingarna på ett korrekt sätt. – Beauty & Medicalteam

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001