Beauty & Medical Team logotype

Comfort zone

Comfort zone produkter

Comfort Zone är professionell hudvård med en holistisk helhetssyn. Vårt uppdrag är att odla skönhet i och omkring oss och att främja en medveten livsstil. Huden förbättras synligt med salongsbehandlingar och aktiva hemmaprodukter i kombination med den hälsosamma och hållbara livsstilen som vi förespråkar. Våra formulas är vetenskapsbaserade och hållbart framtagna och vi ger unika behandlingsupplevelser, samtidigt som vi ser det som högsta prioritet att ta hand om vår planet.

Varumärket skapades 1996 inom italienska Davines Group som grundades 1983 i Parma av familjen Bollati. Redan från start var hållbarhet ett av företagets ledord och de har från start kontrollerat ingredienser, produktion och förpackningsutveckling i alla led för att påverka naturen så lite som möjligt. Företaget är anslutna till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk med ett “ZERO IMPACT-projekt” som går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Ambitionerna är höga då familjen Bollati tar detta uppdrag för största allvar. Comfort Zone bidrar till att skydda och återplantera stora skogsområden i olika delar av världen och samtliga produkter produceras med grön el.

Vetenskapen är närvarande i allt Comfort Zone gör. I produktionen används endast råmaterial med bevisad effekt. Comfort Zones produkter är märkta med CONSCIOUS SKIN SCIENCE™ vilket innebär att man använder sig av en hållbar och medveten strategi gentemot både huden och miljön. Endast det bästa ingredienserna med naturligt ursprung används, tillsammans med de mest avancerade högteknologiska molekylerna och leverenssystemen. Alla formulas testas av hudläkare och effektiviteten är kliniskt bevisat. Produkterna är veganvänliga.

Comfort Zone måste upplevas! Först då förstår man på riktigt de fantastiska behandlingsupplevelserna och produkterna som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat.

Saknar du just din produkt i webbshopen? Kontakta oss så ordnar vi det.

Visar 49–51 av 51 resultat

 • Sun Soul Face Cream Spf 30

  Sun Soul Face Cream Spf 30

  325,00 kr
 • Sun Soul Face Cream Spf 50

  Sun Soul Face Extra Cream Spf 50

  395,00 kr
 • Sun Soul Milk Kids Spf 50+ Spray

  Sun Soul Milk Kids Spf 50+ Spray

  375,00 kr

Kundvagn

Betalning och frakt

Betalning sker via Swish eller Klarna.

Frakt tillkommer vid beställning.

Produkterna går även att hämta på plats hos oss.