Vilka är vi

Varför heter vi Beauty & Medicalteam?

Ända sen vi öppnade salongen för 19 år sedan har vårat fokus legat på den avancerade och problematiska delen av hudvård. Att hjälpa människor, att få dig att känna dig bra med dig själv, att ta det som är jobbigt för dig och genom kunskap och erfarenhet hitta en lösning. Men också att få dig att känna dig vacker, att ta fram din fulla skönhet som alltid finns där. Att helt enkelt hitta en väg där den medicinska kunskapen löser dina problem och genom marknadens bästa produkter och en livstid av erfarenhet locka fram din allra bästa sida. Beauty & Medicalteam står helt enkelt för det slutgiltiga, det självklara, det enkla som vi alla vill ha.

Vad är det “lilla extra” hos oss?

Idag är alla bäst, alla har de bästa produkterna, de bästa terapeuterna. För vem vill egentligen vara näst bäst! För oss handlar det om så mycket mer än ett rykte. Det handlar inte om att få en gratis kaffe medans du väntar eller att vi har de flashigaste lokalerna. Det handlar om dig som kund. Det lilla extra för oss är att skräddarsy våra tillgångar efter bästa möjliga sätt just för dig. Att kanske helt ändra en behandling till en annan eller dra ut på behandlingstiden 5 min för att bli klar. Att se till helheten och genom det hitta den bästa behandlingen. Det lilla extra för oss är att varje dag, varje behandling, varje del av dagen se enbart till dig och ge dig all den hjälp eller avslappning som du förtjänar.

Vi hälsar dig varmt välkommen!

Vid frågor gällande marknadsföring / leverantörer / avtal / samarbetsavtal vänligen mejla till: info@beautymedicalteam.se

Vi som jobbar här!

Vi som jobbar här är Auktoriserade hudterapeuter med Cidesco Diplom och har över 35 års erfarenhet tillsammans samt att vi är utbildade makeup-artister.  En läkare specialiserad på Azzalure och Fillers sedan 20 år tillbaka.

Vi är Auktoriserade och specialister inom Avancerad hudvård, Kemisk peeling, medical peels, acne, antiage/rynkor, Cryolipolysis/fettfrysning, Dermastamp/microneedling, vaxning, ELOS – Laser- IPL samt Mezotix. Salongen är självklart godkänd av Miljöförvaltningen och strålskyddsmyndigheten

Har ni några frågor om oss, våra behandlingar eller apparater är ni varmt välkomna att kontakta oss :)

Vi har idag funnits i över 19 år. Genom utbildningar, hårt jobb och med en äkta kärlek till denna branch och viljan att hjälpa andra har vi lyckats överleva. Vi har en medicinsk inriktning och eftersträvar alltid att ha det senaste och bästa som finns inom vår branch. Vi var t ex den första salongen i Stockholm som började med brasiliansk vaxning. Idag har vi flera tusen stamkunder från hela Sverige, många av dessa har kommit till oss ända sen starten. Vi satsar på effektiva behandlingar, bra produkter, vettiga priser som du kan ha råd med. Med en grundidé och filosofi att alla som kommer till oss är unika. Varje människa har sina problem eller tankar, vi kan med vår långa erfarenhet och breda kunskap idag verkligen tillgodose varje individs behov och önskan.

Liza Haak

Auktoriserad Hudterapeut och Cidesco diplomerad. Utbildad inom medicin samt näringslära.
Specialiserad inom: Avancerad Hudvård, Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, övriga hudproplem med en gedigen bred kunskap.

Tuff äventyrlig med ett stort hjärta. har sett allt som finns att se under alla år så inget är för konstigt för mig längre. Jag har aldrig misslyckats med en kund som har sökt hjälp hos mig, det finns alltid en lösning. Så länge man litar på mig och gör som jag säger.

Lär dig av motgångar och var ödmjuk med framgång, för vad som händer och hur svårt det än är så är du alltid viktigast

Sofi Jennebrand

Auktoriserad Hudterapeut och Cidesco diplomerad.
Specialiserad inom: Avancerad Hudvård, Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, massage, pedikyr, manikyr. Diatermi.

Glädjespridare, ödmjuk och omhändertagande som alltid tar hand om oss. Älskar att ta hand om människor och ge dem en stund av harmoni med sitt inre lugn. ge henne 30 sek att analysera din hud så får du den perfekta lösningen. Alla beslut hon tar är 100% genomtänkta och 100% anpassade efter dina behov.

Ge till andra vad du själv önskar få, och låt ditt sinne vara lugnt så hittar du din väg

Monica Selmdal

Auktoriserad Hudterapeut och Cidesco diplomerad.
Specialiserad inom: Avancerad Hudvård, Laser, Ipl, Radiofrevens, Led, acne, rosacea, ärrkorrigering, dermastamp, fransar och bryn, skönhet, make-up, hårborttagning, massage, pedikyr, manikyr.

Tuff och ung som vet vad hon vill med ett hjärta av guld. Perfektionist med stenhårt koll på vår bransch. Sitter vaken på nätterna för att göra research för att på bästa möjliga sätt kunna hjälpa sina kunder. Älskar skönhetsbranschen och gör allt i sin makt för att hjälpa och hitta lösningar åt sina kunder.

Lova aldrig något du inte kan hålla, för det du lovar visar vem du verkligen är

Reza Amirkia

Leg. Tandläkare samt specialist inom Azzalure och Fillers.

Vill du förändra något så gör det, livet är för kort för att vänta

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001