Beauty & Medical Team logotype

5 största misstagen man gör inom makeup!

Vad är viktigt tänka på när du sminkar dig?

Att sminka sig är verkligen inte det lättaste. När ska man våga, när ska man tona ner och hur ska man hinna med det. Det finns en djungel av märken och produkter där ute och hundra olika sätt att sminka sig på. Så vi satt ner en stund och ställde frågor till Johanna Tonentschuk, Frilansande Makeup Artist och har tidigare varit utbildare för PÜR Cosmetics.

Vilka är de 5 största misstagen man gör inom makeup!

1. Fel färg på foundation! Det ska inte vara som en ”brun kräm” En foundation ska jämna ut hudtonen och täcka ojämnheter. Inte göra dig brunare! Vill ha mera färg skugga in med solpuder isåfall samt rouge.

2. Många lägger sitt rouge på fel ställe! Va inte feg för färg, lägg lite mer färg framtill på ”äppelkinden” och inte bara som ett streck på kindbenen.

3. Du kan trolla med ögonskuggor mer än vad du tror för att se piggare ut! Men det är super viktigt att sudda ut kanterna, det ska alltså vara en mjuk övergång mellan färgerna.

4. Måla inte din eyeliner / kajalpenna efter din ögonskugga. Det göra du alltid sist, innan mascaran. På så sätt så både syns och så sitter din eyeliner/ kajal på plats mkt bättre!

5. Ge inte upp på ögonskugga bara för att du allt får den ” klassiska randen” i ögongloben, att det klumpar sig i vecket. Du slipper detta med rätt kvalite på din ögonskugga samt använd en primer som är special anpassad för din tunna hud runt ögonen.

Varför är PÜR Cosmetics bäst!

1. Väldigt hudvårdande, kan bara utgå ifarån min egen hud samt alla tusen kunder jag har såld dem till.

2. För det man får så är Pur make up extremt prisvärda produkter.

3. Har aldrig tidigare jobbat med så pass bra foundation som ger den ” naturliga looken” samtidigt som den täcker allt! Utan att man ser spacklad ut.

4. I hela sortimentet så finns det nåt för alla! För alla hudtyper samt hudtoner.

5. Enkla pigment att sminka med, hela serien har många ”2 i 1 funktioner” perfekt för den stressiga aktiva kvinnan som vill sminka sig lite men att det måste går snabbt! Spar tid med en hudvårdande makeup. NO Mess- NO stress!

6. Pur är hudvårdande makeup som innehåller en mix av aktiva ingredienser som tex ceretin komplexet som verkligen ger synliga direkta resultat. Passar alla hudtyper samt är vårdande. Även för de personer med acne eller rosacea. Dämpar irritationer i huden samt jämnar ut hudtonen.

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001