Beauty & Medical Team logotype

Fransar / Bryn / Lashlift / Browlift

Frans eller brynfärgning inkl. plock, 15 min

350 kr

Frans och brynfärgning inkl. plock, 30 min

450 kr

Brynplock inkl. formning, 15 min

250 kr

Ni erhåller 50 kr rabatt när ni bokar in någon utav ovanstående behandlingar i samband med en Ansiktsbehandling på minst 60 min.

Lash lift

Slipp obekväma lösfransar som ger biverkningar eller ögonfransförlängning som tar timmar. Med LashLift lyfter vi upp dina fransar från roten och ger dig den där fylliga franslooken du letat efter. LashLift använder patenterade ingredienser som ger fransarna en riktig näringsboost också. Dina fransar återfår sin vitalitet, fyllighet, glans och ser tjockare ut. Funkar på alla fransar!

Metoden böjer fransarna från roten direkt vilket innebär noll slitage!Behandlingen är så pass permanent att även efter dusch & bad så håller resultatet i upp till 12 veckor!

Fransfärg ingår i behandlingen.

Lash Lift, 60 min

995 kr

Lashlift plus frans/brynfärg, 75 min

1095 kr

Inkl plockning samt formning 

Brow lift

Brow lift eller som det också kallas Eyebrow lamination, ger tjockare bryn samt ett lyft och illusionen av tätare och fylligare ögonbryn.

Vid en brow lift har vi möjligheten till att forma och “trolla” fram önskad tjocklek och form på dina ögonbryn – vi stylar och färgar dem som en del av behandlingen.

Effekten och resultaten av brow lift behandling håller i ca 4 -6 veckor. Därefter kan du upprepa behandlingen.

Precis som vid ett lashlift så ingår även en keratinbehandling som är vårdande och stärkande samt tillför vitaminer, mineraler och proteiner. Dessutom så förlänger man effekten av behandlingen.

Keratinbehandling, färgning, plockning och formning ingår i behandlingen.

Brow lift kan med fördel kombineras med lash lift eller färgning av fransar.

Brow lift före och efter

Brow Lift, 60 min

695 kr

Brow lift & lash lift 90min

1295 kr

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001