Beauty & Medical Team logotype

Aldix – permanent hårborttagning

Bli hårfri för resten av livet med Aldix Smart Laser!

Om du inte har något emot att raka eller vaxa dig under resten av ditt liv – eller om dina hårstrån är väldigt tunna och det räcker med att du rakar dig en gång varannan vecka – då kan du sluta läsa här. Om du däremot har generande hårväxt eller hårväxt som du vill bli av med för gott, fortsätt läs!

Hårfri för alltid? Jaaa, nu går det!

Beauty & Medicalteams fokus är att ge våra kunder den bästa upplevelsen till den bästa kostnaden. Därför valde vi den bästa hårlasern som finns på marknaden idag. Den heter Aldix Smart Laser och har flera fantastiska egenskaper. 

  • Du får en hårreducering på minst 80 procent!
  • Denna laser fungerar på 96 procent av befolkningen!

Resterande 4 procent som den inte biter på, har antingen sjukdomar, hormonrubbningar eller andra hälsoorsaker som minskar effekten. Allvarliga hormonrubbningar kan generellt försämra resultatet något, men vi har utfört behandlingen på många kunder med hormonrubbingar och ändå fått väldigt bra resultat.

Vad är Aldix Smart Laser och hur fungerar det?

Aldix Smart Laser jobbar med 808nm diodlaser som är den mest använda våglängden på marknaden, givetvis av en anledning. Diodlaser är en välbeprövad teknik som passar de flesta hårtyperna och ger effektiva behandlingsresultat.

Aldix Smart Laser har flera fördelar

✓ Effektiv för alla hudtyper.
✓ Optimala resultat och mer komfort med högfrekvent SHR-teknik.
✓ Supersnabb ”Slide & Glide” teknik.
✓ Behandlar ben på 10 minuter.
✓ Förinställd & skräddarsydd behandling.
✓ Intelligent mjukvara och enkelt gränssnitt.
✓ Lätt att använda.
✓ Effektiv kylning gör behandlingen smärtfri.

Här kan du se en film om laserbehandlingen

Hur kommer behandlingarna att påverka ditt liv?

  • Du behöver aldrig planera ditt liv igen efter hur ditt hår växer.
  • Du slipper utslag som kliar eller gör ont.
  • Du slipper oroa dig för att din partner ser dig hårig.
  • Du sparar minst en timme i veckan under resten av ditt liv (och tusentals kronor varje år eftersom du slipper vaxa dig regelbundet).
  • Du kan ta på dig vad du vill, utan att känna dig generad över hår som du behöver dölja.
  • Förutom att det kan kännas lite under behandlingen så kan vi garantera att du inte får några andra men av vår laserbehandling. Vi vet vad vi gör!

Ett par frågor om din kroppsbehåring

Var ärlig mot dig själv nu – har du nånsin känt att din kroppsbehåring påverkat ditt liv negativt? Har du mått dåligt för att du är mycket hårigare än andra ?

Måste du ständigt raka och vaxa dig så att håret inte ska synas, vilket resulterat i att håret växer snabbare och är grövre?

Har du fått utslag efter att du har rakat eller vaxat dina intima delar? Utslag som sedan börjat klia något fruktansvärt, så att du inte kunnat raka dig på flera dagar, kanske till och med tvingats låta håret växa ut för att utslagen skulle försvinna. Det värsta är inte att det kliar, det värsta är känslan av hjälplöshet, för det kommer ju att hända igen.

Har du nånsin funderat på hur mycket tid du skulle spara om du slapp raka eller vaxa dig? Hur enkel din vardag skulle bli utan att behöva tänka på hår överhuvudtaget?

Du kanske har försökt med allt utan resultat, och till slut känt att du helt enkelt får lära dig att leva med det. (Men hur mycket du än försöker acceptera det så fortsätter det att störa dig, innerst inne. Som en sten i skon.

Om du har svarat ja på en eller flera av dessa frågor så finns det en väldigt enkel fråga att ställa dig själv:

Vad kostar det att inte ta bort håret permanent?

Att vaxa sig kostar tusentals kronor per år, bara för dina intima delar. Och du vaxar förmodligen även andra delar av kroppen, såsom benen. Tänk vad den summan blir på tio år. Det är totalt bortkastade pengar, eftersom håret fortsätter att växa. Pengarna är dock inte det enda. Har du tänkt på hur många timmar du slösar under dessa år på att vaxa och raka dig?

Hur mycket är det värt att spara tusentals kronor och mycket av din tid?

Det är alltid svårt att spara pengar. En laserbehandling kan kännas som en stor kostnad, men i det långa loppet är det den billigaste lösningen – och den som sparar dig mest tid! Laserbehandlat kroppshår kommer aldrig tillbaka, så enkelt är det. Du är välkommen på en konsultation där vi berättar hur allt går till för dig. Du får testa behandlingen på några hårstrån, dels för att du ska få känna hur det känns och dels för att vi ska kunna fastställa styrkan för just DIG. Konsultationen kostar 300 kr, men det drar vi av på första behandlingen du bokar.

Vad en del kunder har sagt:

”Jag har aldrig kunnat ta av mig mina kläder förut när håret på kroppen hade växt ut, men jag kände mig jättebekväm med det med dig. Tack” Samira, 21 år, Hägersten

”Tack Beauty & Medicalteam,  jag vet inte vad jag hade gjort utan er. Ni har fått mig att känna mig trygg. Och nu är mitt hår borta.” Anna, 34 år, Solna

”Efter att ha vaxat mig under hela mitt liv, så övertalade du mig till något som jag verkligen borde ha gjort för längesen. Det enda jag ångrar var att jag väntade med det i så många år och plågade mig själv. Resultatet är helt fantastiskt” Maria, 42 år,  Stockholm

”Jag har aldrig haft problem med hår men du hjälpte att ta bort mitt hår på mina intima ställen vilket har underlättat mitt liv med 100%. Och det hela gick väldigt smidigt och fort.” Helena, 28 år, Huddinge

Viktigt att veta om laserbehandlingar
Funderar du på att göra en laserbehandling? Det är värt att läsa på om det innan. Det finns så många märken och lasermaskiner ute på marknaden idag att det är svårt att veta vad som är bra. Vi som arbetar med laser måste kunna garantera er kunder att vi vet vad det är för lasermaskiner vi jobbar med och var de kommer ifrån. Framförallt allt har vi skyldighet att arbeta med lasermaskiner som är godkända via miljö- och hälsoskyddsnämnden. Kunskap och erfarenhet är viktigt. Det finns oseriösa salonger men också väldigt många bra, som använder rätt och godkänd utrustning och har erfarenheten att utföra behandlingarna på ett korrekt sätt. – Beauty & Medicalteam

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001