Beauty & Medical Team logotype

Balancing Act från Pür

Balancing Act från Pür!

Äntligen behöver du inte se ut som om du smörjt in dej med smör!

PÜR, balancing act

Visst är det jobbigt att ständigt ha en oljig yta på huden och var jätteglansig. Nu kan du få hjälp med det. Balancing act reglerar hudens fettproduktion och har även en bakterierdödande effekt. Pudret är nämligen inte bara en kosmetisk produkt utan har dessutom hudvårdande egenskaper, tack vare a-vitamin, återfuktande ceramider, sheasmör, e-vitamin, peptider, L-lactid acid, hyaloronsyra samt waltheria extrakt som reducerar ojämn pigmentering.

Det räcker med några svepande med en puderborste över den marmorerade kakan för att få upp lagom mycket puder och sen är det bara att borsta på där man blir blank eller i hela ansiktet. Pudret lägger sig som en osynlig film över huden och låter den andas. Du får inga  tilltäpptheter och det släpper verkligen inte igenom något fett alls!

Ger en perfekt matt yta som håller i sig en hel dag. Trots utseendet på puderkakan ger den ingen som helst färg, utan funkar på alla hudtoner.

Används direkt på huden för en naturlig matt look, eller direkt efter din foundation. Helt enkelt en makeup för ett mer täckande mer hållbar och matt resultat som dessutom är väldigt dryg!

Copyright by Beauty & Medicalteam LA

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001