Beauty & Medical Team logotype

35 % rabatt på prova-på-behandling av CoolTech!

Just nu får du 35 % rabatt på en prova på-behandling av CoolTech!

Just nu får du rabatt på en prova på-behandling av CoolTech

Visste du att du kan frysa bort ditt fett permanent? Resultatet är hela 30–50 % fettreduktion på det behandlade området. Det är dessutom snabbt, enkelt och smärtfritt!

På många områden på kroppen är det nästan omöjligt att helt träna bort fett. Vi har inte heller alltid den tid som skulle behövas. Exempel på sådana områden är graviditets- och putmage, kärlekshandtag och ridbyxlår. Andra upplever att de har för mycket fettdepåer på insidan av låren.

Stämmer något av detta in på dig, så är Cooltech lösningen! 

Hur går en behandling till?

Du börjar med att boka in en konsultation där du fyller i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd. Vi pratar om dina förväntningar och om vad Cooltech kan göra för just dig.

Vi tar före-bilder som du sedan kan jämföra med dina efter-bilder. Alla bilder som tas tillhör dig och vi kommer aldrig, under några omständigheter, att publicera dem.

Väljer du att gå vidare efter konsultationen så bokar vi in dig på din första CoolTech behandling.

Du bör vara fullt frisk och ska inte ha BMI över 30, såvida du inte är väldigt muskulös och har en ökad muskelmassa.

Välkommen att testa denna trygga och oerhört effektiva metod att skulptera fram din drömkropp!

OBS. Du får inte ha en köldrelaterad diagnos, såsom fingrar eller tår som vitnar eller blir blåaktiga vid kyla eller cirkulationsrubbningar. Du får inte heller ha kroniska problem med högt blodtryck och kan inte vara gravid eller amma.

 

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001