Beauty & Medical Team logotype

Cooltech – Permanent fettreducering

CoolTech när du vill reducera fett permanent!

Som vanligt så erbjuder Beauty & Medicalteam det absolut bästa som finns på marknaden. Efter en lång och grundlig forskning så har vi valt att arbeta med CoolTech för att permanent reducera fett!

Det omöjliga är nu möjligt!
Många områden på kroppen är nästan omöjliga att helt träna bort, eller så har du helt enkelt inte tid att träna bort det! Har Du t.ex graviditets/putmage, kärlekshandtag, ridbyxlår eller känner du att du har lite för mycket fettdepåer på insidan av låren? Alla dessa områden lämpar sig nämligen perfekt för nya unika CoolTech.

 

“Cool tech är helt otroligt!
Nog för att jag lärt mig att aldrig betvivla det Beauty & Medicalteam rekommenderar men resultatet efter bara en behandling var långt bättre än jag ens vågat föreställa mig! Ett så extremt enkelt och skonsamt sätt att bli av med de där partierna som liksom gjutit sig fast. Djupt imponerad och tacksam lämnar jag mina varmaste rekommendationer” / Agnieszka, stamkund.

CoolTech är effektivt, smärtfritt och säkert!

Tack vare en ny behandlingsteknik, Cryolipolysis, kan vi frysa ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad som huden, muskler och nervtrådar. Fettcellerna tål helt enkelt inte kyla lika bra som övrig vävnad. Behandlingen gör att fettcellerna inträder i stadiet som kallas Apoptos. Apoptos betyder enkelt förklarat att fettcellerna begår självmord på ett kontrollerat sätt utan att skada sin omgivning. Fettcellerna dör helt under de efterföljande veckorna efter din första behandling och lämnar naturligt kroppen.

Nya kroppskonturer utan kirurgi!

Aldrig tidigare har vi sett så snabba synliga resultat som efter en behandling med Cryolipolysis. Redan efter första behandlingen ser du en dramatisk skillnad. Det bästa av allt är att du slipper alla risker som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi. Cryolipolysis betyder helt enkelt “Att kyla dödar fett”. Tekniken handlar om att på ett naturligt sätt med hjälp av kyla döda de extra fettceller som kroppen har.

Hur går en Cryolipolysis behandling till?

Tillsammans väljer vi ut de områden som skall behandlas under konsultationen. Därefter appliceras ett speciellt membran (skydd) med kylvätska över området innan munstycket aktiveras. Det utvalda området sugs in i kammaren och kyls ner till -8ºC under 1 timme. I början känner du enbart det kraftiga suget och en kylande känsla. Efter några minuter så har kylan bedövat området fullständigt och du känner inget. Du kan faktiskt i lugn och ro läsa en tidning utan obehag. Efter 1 timme avlägsnas munstycket och området masseras under några minuter. Efter ytterligare några minuter kan du i lugn och ro fortsätta din dag som vanligt.

Marc Inbane Produkter

Bild 1 – Dem gråa prickarna är våra fettceller.
Bild 2 – Munstycket har aktiverats.
Bild 3 – 5 min efter, fettcellerna sugs in och börjar frysas.
Bild 4 – 30 min efter, fler fettceller håller på att dö.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Efter endast EN behandling med Cryolipolysis kan vi reducera i genomsnitt 23,8% fett men har sett reslutat upp till 50% hos vissa. Resultaten kan skilja sig lite beroende på hur man lever och vilken kost man har. Det går utmärkt att behandla samma område upp till 3 ggr, men dem flesta behöver bara 2 behandlingar. Intervallen mellan behandlingarna måste vara ca 6 – 8 veckor.

Finns det risk för förhöjda nivåer av blodfetter?

Nej! Det finns flera vetenskapliga studier som bevisar att det inte ökar värdena i någon väsentlig grad. Likaså påverkas ej levervärdena.

Vad händer med fettet?

Kroppens eget lymfsystem sköter utrensningen av de döda fettcellerna. Vi rekommenderar att du dricker lite mer vatten än du brukar och att du under den första månaden ökar din förbränning genom att promenera raskt 45 min eller jogga 2-3 veckor efter behandling. Tränar du redan regelbundet behöver du inte öka din träning på något sätt. Detta är endast för att påskynda proceduren i kroppen och inte för själv träningen i sig.

 När börjar jag se resultat?

Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Det slutgiltiga resultatet syns efter ca 6-8 veckor.

Tidningen Amelia testade CoolTech.

Plaza Kvinna gav CoolTech högsta betyg!!!

Varför är CoolTech® bättre än andra behandlingar?

• Resultatet är permanent, vilket tidigare alltid krävt kirurgiska ingrepp. Nu slipper du riskfyllda operationer.

• Det är helt ofarligt! Apoptos (naturlig celldöd) är en helt normal process som sker i vår kropp dygnet runt året om.

• Resultaten syns redan efter några veckor.

• Det har under de senaste åren utförts runt 1 miljon Cryolipolysis behandlingar över hela världen.

• CoolTech® tillverkas i Europa och har medicinsk CE-märkning.

Hur kan du påbörja din behandling?

Du måste boka in en konsultation först. Detta för att fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Vi pratar även om dina förväntningar och vad som gäller för just dig. Vi tar även före/efter bilder. Väljer du att gå vidare så bokar vi in dig på din första CoolTech behandling.

Du bör vara fullt frisk och inte ha ett BMI över 30 inför behandlingen ( förutom om du är super muskelös och har en ökad muskelmassa ) . Du får inte ha någon köldrelaterad diagnos t.ex fingrar eller tår som vitnar eller blir blåaktiga vid kyla eller cirkulationsrubbningar. Du får även inte ha några kroniska problem med högt blodtryck. Du ska inte vara gravid eller amma.

 Avslutningsvis vill vi berätta att vi som äger salongen Beauty & Medicalteam båda har gjort denna behandling och våra personliga före/efter bilder kommer vi lägga upp inom kort.

Nedan är en film som visar hela behandlingen, hur den går till samt kundens känsla efteråt. Om filmen inte visas kan du se den på Youtube här.

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001