Beauty & Medical Team logotype

Injektioner / Muskelavslappnande / Fillers – Vad är det i egentligen?

Jag är sedan 1992 Leg. tandläkare med inriktning på estetisk tandvård. Jag har även jobbat med injektioner, muskelavslappnande, fillers behandlingar i mer än 15 år. Resultaten blir fantastiska. Effekterna sitter i några månader och är inte alls skadliga för kroppen. För mig är framtidens skönhetsvård att med enkla lätta metoder föryngra och försköna huden utan stora plastik kirurgiska ingrepp. Att kunna få ett naturligt vackert utseende där man har full kontroll över resultatet. Jag kan lova dig att du kommer känna dig trygg i mina händer.
Reza Amirkia, Leg. tandläkare

Injektionsbehandling med /Muskelavslappnande/Fillers

När huden åldras så bryts kroppens egen bindvävssubstans (hyaluronsyra) ner, rynkor och veck blir djupare och alltmer synliga.  injiceras under rynkan eller vecket så att överhuden lyfts upp och jämnas ut. Det är dessutom ett kroppseget ämne, och har testats under lång tid över hela världen. Behandlingen går till så att vi initialt rengör huden, därefter injceras  i vecket eller rynkan. Det känns som myggbett med lite svidande o brännande känsla, som dock är snabbt övergående. Vissa personer kan uppleva behandlingen som lite obehaglig.

Bedövning används ofta vid behandling av läppar. Behandlingseffekterna för  är långvariga men inte permanenta, vilket innebär att du alltid har kontroll över ditt utseende. Dessutom sätts man upp för ett uppföljningsbesök för att utvärdera effekten och behovet av fler behandlingar. Har Du mycket djupa rynkor kan flera behandlingar behövas för att bygga upp ett bra resultat. Det bästa är att behandla dina rynkor innan de blivit för djupa, därefter får man successivt underhålla dem så att de inte återkommer.

/muskelavslappnande

De flesta rynkor orsakas av muskelsammandragningar. Med , som är ett godkänt läkemedel, kan vi nu hjälpa dig med att minska och reducera dessa linjer och rynkor i ansiktet vilket ger dig en avslappnad blick.  blockerar impulsen från nerven till de små ansiktsmusklerna, vilket får musklerna att slappna av och rynkorna slätas ut. Efter behandlingen blir huden slätare och mjukare.

De obehandlade musklerna påverkas inte, vilket gör att din normala mimik inte påverkas. En del rynkar pannan när de är stressade, koncentrerar sig eller är trötta. Det kan av andra tolkas helt felaktigt som att man är arg eller ilsken.  får muskulaturen som ger upphov till rynkorna att slappna av. Effekten inträder redan den första veckan efter behandlingen.

En fördel är att effekten av behandlingen efter varje förnyad behandling sitter i längre för var gång, så att du successivt behöver allt färre behandlingar. Hållbarheten efter behandlingen är individuell och effektens hållbarhet kan variera mellan tre och sex månader.  kan också kombineras med en filler.

Måste jag vara hemma från jobbet?

Nej normalt inte. Du kan dock förvänta dig en lättare reaktion efter behandlingen som t.ex lätt rodnad, svullnad, ömhet och mindre blåmärken. Det är samma reaktioner som du kan förvänta att få vid alla typer av injektioner. Obehagen är övergående och försvinner i allmänhet på ett par dagar. Vid läppförstoring kan det vara bra att planera behandlingstillfället lite mer noga eftersom läpparna kan svullna och se lite ojämna ut i en till två dagar.

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001