Ibland kan jag titta på någon som har buskiga bryn som är oansade och jätteljusa och tänka…. vilken stor skillnad det skulle göra om jag fick forma dem, färga dem lite mörkare samt framhäva fransarna med fransfärg. Ögonbryn och fransar formar och ramar in ansiktet. Lyfter ögonen och ger ansiktet mer liv! Bara med att forma brynen och anpassa dem efter dina drag så kan man lyfta fram ansiktsformen.

Comparison portrait of a woman without and with makeup

Vi är duktiga på att se vilken färg och nyans som just du passar bäst i. Du behöver inte vara rädd för att dina ögonbryn ska bli för mörka, för ljusa, tjocka eller tunna. Vi lyssnar på dig och kommer sedan tillsammans överens om vad som passar just dig bäst. Vi är väldigt noggranna med att blanda färgerna rätt och oftast blandar vi olika färger för att få fram rätt nyans. Vi har möjlighet att göra dina fransar riktigt mörka, oftast tar vi blåsvart så de blir så svarta som möjligt.
När vi formar dina bryn använder vi oss av pincett. Vi plockar och formar brynen skonsamt och fixerar huden så du känner så lite obehag som möjligt.

Vi använder världsledande produkter med hög kvalitet för frans & brynfärgningar. Produkter endast ansedda för professionellt bruk.

Tänk på att inte ha vattenfast mascara på dig inför ditt besök.

Henna brwi i rzs

 

Denna behandling passar alla, även för ögonbryn och fransar som redan är mörka. Vi kan forma alla bryn, även om du inte skulle ha många strån, så kan vi ändå trolla fram dem med färg.
Perfekt innan en solsemester så du slipper sminka dig.
Perfekt för dig som inte sminkar dig alls men ändå vill se pigg ut.
Perfekt för dig som sminkar dig dagligen och vill ha en bra grund.

Som vanligt så är du alltid i trygga händer hos oss, med alla behandlingar :)

För prisinformation kan du klicka här!

Hör gärna av dig till oss, om du har några frågor!
Beauty & Medicalteam

Boka online
www.beautymedicalteam.se
info@beautymedicalteam.se
Kungsgatan 79 – Kungsholmen
08-6533650

Copyright by Beauty & Medicalteam LA

Kategorier: Tips & Råd