Beauty & Medical Team logotype

DE-OX C evolution

Går det att undvika att huden åldras?

Visste du att de två största huvudorsakerna till hudens åldrande är Oxidation och Glykation. Huden bryts successivt ner med tiden av dessa skadliga effekter. Men vad betyder detta egentligen?

Jo, Oxidation eller den oxidativa stressen är det som händer runt om oss hela tiden. Föroreningar, överdriven solexponering, hur vi lever och vad vi stoppar i oss. Detta sker konstant och skapar fria radikaler i våra celler som skadar oss i längden. Huden blir alltså sämre på alla nivåer.

Samtidigt så har det även bevisats att Glykation eller glykosolering har en nyckelroll i hudens åldrande samt försämrad struktur. Detta är en långsam process som skapar skadliga molekyler som tränger in i huden och orsakar oelasticitet i kollagenet och elastinet. Det värsta är att dessa två sammarbetar och förstärker varandra vilket orsakar just förtidigt åldrande, speciellt i ansiktet och halsen. Färsämrar även acne samt andra hudproblem.

Och det är här DE-OX från Bioline kommer in i bilden! DE-OX C evolution har utvecklats av Biolines laboratorier för att ha en effektiv All-around effekt både på den oxidativa stressen och glykosolering. Formulan i DE-OX har en extremt effektiv mekanism som frigör de aktiva ingredienserna i huden. Serien kombinerar även C-Vitamin med multifunkonella aktiva komplex som tillsammans både skyddar och reparerar. Och resultatet garanterar kraftfullt revitaliserande och skyddande effekt och funkar lika bra på en ung hud som en mogen hud. Då den ger den unga huden energi, lyster och motståndskraft och ger den mogna huden förnyelse, elasticitet och fasthet!

DE-OX är i dagens hektiska miljöer perfekt för alla som bryr sig om sin hud och vill ta hand om den inte bara idag, utan i resten av sitt liv.

 

Serien DE-OX består av följande produkter

Bioline De-Ox Cream Essential C

Creme med ren energi som ger lyster och perfektion till ansiktet. Ett C-Vitamin koncentrat med en citrusdoft och en frisk och mjuk formula. Idealisk för ung och stressad hud, för ett friskt utseende med lyster och vitalitet.

Bioline De-Ox Cream Intensive Correction

En rik creme som aktiverar livskraften i huden under natten. Huden blir näringsrik, kompakt, len och mjuk. Tack vare den höga koncentrationen Ectoin så förstärker den hudens försvar. Cremen förbättrar hudens reparations förmåga.

Bioline De-Ox Cream Radical Capture

Creme som bildar en osynlig sköld på huden under dagen som skyddar mot yttre miljöpåverkan. Ger en härlig kompakthet, elasticitet, lyster och en skön känsla på huden. Verkar kraftigt anti-age med sina skyddande ingredienser och förhindar huden att bli miljöpåverkad.

Bioline De-Ox Serum Essential C

Serum med en underbart silkeslen och absorberande formula, som ger nytt liv åt huden. Förnyar och laddar huden, ger den ny energi. Återger huden med fukt, fantastisk lyster och en fräsch känsla. Idealisk för ung hud, för ett fräscht och piggt utseende.

Bioline De-Ox Eye/Lip Cream Intensive Correction

Creme som minskar rynkor, påsar under ögonen och mörka ringar. Väl anpassad för hudens känsligaste områden. Ger omedelbart en fräsch känsla, förbättrad ögonkontur och slätare läppkontur.

Bioline De-Ox Booster Serum Power C 

Aktivt serum med en hög koncentration av C-Vitamin som ger lyster, reparerar och har en vitaliserande effekt. Serumet återställer den rätta fuktnivån, förbättrar hudens elasticitet och har en uppstramande effekt. Den silkeslena boostern har en snabb absorption av de aktiva ämnena.

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001