Beauty & Medical Team logotype

Opera LED Mask – Fantommasken

Opera Led Face Mask“Fantommasken” – Opera LED Spectrum Mask

Opera LED Spectrum Mask, även kallad “Fantommasken”, är originalet bakom LED-Masker. Den bygger på en kombination av LLLT LED-ljus (Low Level Light Therapy) och Galvanisk ström. Den ger en väldokumenterad och effektiv ljusterapi. Tack vare den unika utformningen levereras mer energi per område, och bestrålningen sker väldigt nära huden för en jämn och maximal effekt.

Nu är den här – “Fantommasken” – Opera LED Spectrum Mask

Vi har det stora nöjet att introducera marknadens häftigaste nyhet som redan är ett måste för de flesta kändisar i USA. Opera LED Spectrum Mask även kallad “Fantommasken”. Opera är originalet bakom LED-Masker och bygger på en kombination av LLLT LED-ljus (Low Level Light Therapy) och Galvanisk ström.

En väldokumenterad och effektiv ljusterapi.Tack vare den unika utformningen levereras mer energi per område och bestrålning sker nära huden för jämn och maximal effekt.

De kliniska fördelarna med LED (Light Emitting Diodes) behandling, också kallad LLLT (Low Level Light Therapy) har varit kända i decennier. Operamasken avger en exakt kombination av LED-ljusvåglängder, som är avsedda att ge optimal behandling. Alla LED lägen utnyttjar infrarött ljus (830nm) i kombination med synligt ljus av valbar våglängd.

830nm infrarött ljus är osynligt för blotta ögat, men tränger djupare ner än andra färger i spektrumet vilket leder till ökat blodflöde. Ökat blodflöde ger förhöjda nivåer av syre och näringsämnen till ansikte och hals samtidigt som det hjälper att avlägsna slaggprodukter.

630nm rött ljus är synligt för blotta ögat och når djupt in i hudlagren. Det ger en föryngringseffekt genom att stimulera produktionen av kollagen, främja cellulär reparation och ökar cirkulationen, vilket gör huden mer ungdomlig.

415nm blått ljus är också synligt för ögat och har visat sig ha anti-bakteriella egenskaper. Dessa egenskaper resulterar i att bakterier dör, speciellt de som orsakar akne. Det blå ljuset hjälper också till att rena huden samt stabilisera inflammationer i huden.

Det går även att kombinera ljusen (415nm och 630nm)  och därmed kunna behandla mer komplexa åkommor.  När de två våglängderna kombineras ger det ett lilla ljus som hjälper både mot acne samt är även hudföryngrande.

En viktig sak att tänka på med dessa behandlingar är LED-behandlingar är att intensiteten och därmed effekten minskar vid ett större avstånd från huden. Men tack vare Operamaskens ergonomiska utformning levereras mer energi per område och bestrålning (192 dioder/färg) och behandlignen sker nära huden för jämn och maximal effekt. Masken är ledad för anpassning till olika ansiktsformer och har separat avtagbar del för halsen. Allt för att komma åt så bra som möjligt.

LED-terapi

LED-ljuset är inkohorent och ej tvingande på cellen, vilket ger hög tolerans på alla hudtyper utan negativa sidoeffekter. Ljusenergin tränger sig genom hudytan och ger en rad positiva vävnadsfördelar med multifunktionella egenskaper.

 • Stimulerar cellerna för ökad vävnadsregeneration
 • Stimulerar collagen och elastin för fasthet och elasticitet
 • Stimulerar cellerna för ökad genomblödning, immunförsvar, smärtlindring, celltillväxt och motverkar antiaging-enzymet
  Främjar snabb läkning och helandeprocess
 • Effektivt vid brännskador, skärsår och andra hudpunkterande sår, blåmärken och svullnad

Galvanisk Terapi

Galvanisk terapi är likströmsbehandling som bryter hudens barriärfunktion för att öka inslussningen av aktiva substanser. Den galvaniska terapin utnyttjar kunskapen om hudens joner och påverkar dess dermala aktivitet.

 • Ökar syresättning och cirkulation
 • Dränerar, minskar svullnad och avgiftar huden
  (Negativt laddade joner fångar in toxinet och positivt laddade joner eliminerar dem)
 • Motverkar hudens åldrandeprocess
 • Motverkar fria syreradikaler, allt som är skadligt för huden som vi dagligen utsätts för,  och balanserar hudens pH-värde

Behandlingsalternativ

Varje behandling kan utföras som en enskild behandling men med fördel som en kur. Behandlingen kan även kompletteras vid andra behandlingar med syfte att förstärka och förlänga behandlingsresultat. Operamasken bidrar otroligt mycket till att ge maximal effekt inom följande områden:

 • Lugna rodnad hud
 • Ge hudföryngring/kollagenstimulering
 • Hela och reparera
 • Kompletteras även vid klassiska ansiktsbehandlingar, Dermastamp och Microneedling, Kemisk Peeling samt IPL/Laser.
 • Reducera akne

 

Operamasken har 3 st LED-ljuslägen plus galvanisk ström.


 

Läge 1: Hudföryngring
Använder LED fototerapi med 630nm rött ljus och 830 nm infraröd ljus.
Hjälper till och förbättrar:
Rynkor, fräcknar, hudfläckar, åldersfläckar, solskador samt hjälper huden att läkas.
Jämnar även ut huden, stramar upp den samt der huden en jämnare ton.

Läge 2: Acne Behandling
Använder LED fototerapi med 415 nm blått ljus och 830nm infrarött ljus.
Hjälper till och förbättrar:
Allt från mild till svår Acne
Förbättrar och ökar blodcirkulationen.
Antimikrobiell behandling som förebygger och stärker upp huden.Läge 3: Efterbehandlande
Använder LED fototerapi med 415 nm blå ljus, 630nm rött ljus och 830 nm infraröd ljus.
Hjälper till och förbättrar:
Förbättrar och ökar blodcirkulationen.
Även hudföryngrande samt förbättrar Acne.
Är även Antiinflammatorisk och bra vid sårläkning eller efter Azzalure- och Fillersbehandlingar.Läge 4: Galvanisk ström
Använder Galvanisk ström och positiva laddningar.
Hjälper till och förbättrar:
öppnar upp porer och tillåter näringsämnen att absorberas otroligt effektivt.
Användsa antingen med hydrogelmasken eller helt anpassade serum efter kundens individuella behov.
Lockar och bryter upp negativt laddade toxiner och föroreningar i huden.

Det unika är också att LED- och Galvaniskabehandlingar kan kombineras tillsammans eller som ett kompliment till vanliga klassiska ansiktesbehandlingar för att ytterligare ge ett bättre resultat.

 

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001