Beauty & Medical Team logotype

Permanent hårborttagning

Kan jag bli hårfri för gott? Ja, med Elos permanent hårborttagning!

Hur ofta brukar du säga till dig själv: ”Jag önskar att jag kunde bli av med allt kroppshår för gott?”

Om du inte är mellan 18-45 år, om du är helt hårfri på kroppen eller om din kroppsbehåring inte stör dig. Om du inte har något emot att raka eller vaxa dig under resten av ditt liv eller om dina hårstrån är väldigt tunna och det räcker med att du rakar dig en gång varannan vecka kan du sluta läsa här. Om du däremot har generande hårväxt eller hårväxt som du vill bli av med för gott, fortsätt läs!

Kära läsare,

Jag skulle vilja ställa dig ett par frågor om din kroppsbehåring. Var öppen och ärlig mot dig själv när du svarar på dem. Har du någonsin känt att din kroppsbehåring har påverkat ditt liv negativt? Har du mått dåligt när du jämfört dig med andra tjejer, för att du var så mycket hårigare än dem? Har du känt att du måste dölja det genom att ständigt raka och vaxa dig så att det inte ska synas, vilket bara resulterat i att håren växt snabbare och blivit grövre?

En till fråga:

Har du nånsin fått utslag efter att du har rakat eller vaxat dina intima delar? Utslag som sedan börjat klia något fruktansvärt, så att du inte kunde raka dig på flera dagar efteråt? Med resultatet att du blivit tvungen att låta håret växa ut tills utslagen försvinner?

Det värsta är inte att det kliar eller gör ont, det värsta är att man känner sig helt hjälplös. Och det jobbigaste är att samma sak kommer att hända igen.

Nu till min sista fråga:

Har du nånsin funderat på hur mycket tid du skulle spara om du slapp raka eller vaxa dig? Eller hur enkel din vardag skulle bli utan att behöva tänka på hår överhuvudtaget?
Du kanske har försökt med allt utan resultat, och till slut känt att du helt enkelt får acceptera det och lära dig att leva med det.

Det värsta är för många, att hur mycket du än försöker acceptera det. Så fortsätter det att störa dig innerst inne. Lite som en sten i skon.

Om du har svarat ja på en eller flera av dessa frågor så finns det en väldigt enkel fråga att ställa dig själv,

Vill du bli hårfri för gott?

Vi har nu jobbat och drivit Beauty & Medicalteam i över 13 år, med vårt huvudfokus på att ge våra kunder den bästa upplevelsen till den bästa kostnaden. Därför valde vi den bästa hårlasern som finns på marknaden idag, Elos. 

Metoden heter ELOS och fördelarna är många. Du får en reducering på ca 80% och den funkar på 96% av befolkningen. De resterande 4% den inte fungerar på beror bland annat på sjukdomar, hormonrubbningar och andra hälsoorsaker. Allvarliga hormonrubbningar kan generellt försämra resultatet en aning, men vi har utfört behandlingen på många kunder med hormonrubbingar och ändå fått väldigt bra resultat på dem.

Här ser du vad en del utav våra kunder har sagt:

”Jag har aldrig kunnat ta av mig mina kläder förut när håret på kroppen hade växt ut, men jag kände mig jättebekväm med det med dig. Tack”
Samira, 21 år, Hägersten

”Jag var helt chockad när det var dags att betala, efter behandlingen trodde jag att du drev med mig. Men det gjorde mig jättelycklig att jag kunde använda mina pengar till annat. Du är helt underbar”
Sofia, 27 år, Märsta

”Tack Beauty & Medicalteam,  jag vet inte vad jag hade gjort utan er. Har varit på flera kliniker innan, men inte fått bra resultat. Ni har fått mig att känna mig trygg. Och nu är mitt hår borta.”
Anna, 34 år, Solna

”Efter att ha vaxat mig under hela mitt liv, så övertalade du mig till något som jag verkligen borde ha gjort för längesen. Det enda jag ångrar var att jag väntade med det i så många år och plågade mig själv. Resultatet är helt fantastiskt”
Maria, 42 år,  Stockholm

”Jag måste erkänna att den enda anledningen jag gick till dig var för att du var mycket billigare än de flesta andra ställen. Men nu efter när allt är klart så hade jag även gjort det även om det kostade det dubbla”
Shilan 26 år, Kista

”Jag har aldrig haft problem med hår men du hjälpte att ta bort mitt hår på mina intima ställen vilket har underlättat mitt liv med 100%. Och det hela gick väldigt smidigt och fort.”
Helena, 28 år, Huddinge

” Jag har nu gjort 5 behandlingar och allt mitt hår är borta, det känns helt otroligt och jag kan fortfarande inte tro det. Är så van att raka det varannan dag, ibland glömmer jag bort det och tar fram rakhyveln för att börja raka.. lol…men sen så kommer jag på att det inte växer längre, känns helt underbart”
Lena, 24 år, Kungsholmen

Vad är Elos och hur fungerar det:

Det som gör Elos unikt är att den har flera energier som samarbetar med varandra. Det är Ipl/laser och Rf (radiofrekvens). vilket ger det fantastiska resultatet. Framför allt ökar det säkerheten för DIG och eliminerar risken för brännskador.

För att få bort hår permanent krävs en temperatur på 72 grader celcius. Vid den temperaturen dör nämligen hårsäckens förmåga att skapa ett nytt hårstrå. Vilket Elos ger när det finns tillräckligt med pigment i håret. Finns det för lite pigment sänks temperaturen till 65 grader. Det är här Rf kommer in i bilden och ökar upp med 10 grader i hårsäcken, vilket gör att den dör. Det är just det som skiljer Elos från andra apparater. Smärtan som de andra laserapparaterna ger är mycket mindre med Elos, vilket beror på att kontaktytan med huden är nerkyld till 5 grader Celcius.

Hur kommer dessa behandlingar att påverka ditt liv?

  • Du kommer aldrig att behöva planera ditt liv igen beroende på hur ditt hår växer.
  • Du kommer att slippa utslag som kliar eller gör ont.
  • Du kommer aldrig att behöva oroa dig att din partner ser dig hårig.
  • Du kommer att spara minst 1 timma i veckan under resten av ditt liv och minst 9000 kronor per år genom att du slipper vaxa dig regelbundet.
  • Du kommer att kunna ta på dig vad du vill, utan att känna dig generad över håret du behöver dölja.
  • Och förutom att det kan kännas lite vid behandlingen så kan vi garantera att du inte får några andra men av vår laser. Vi vet verkligen vad vi gör.

Vad kostar permanent hårborttagning och vad kostar det att inte göra det!

Per år kostar vaxning ca 9000 kronor för ENDAST dina intima delar På 10 år blir det 90.000 kronor. På 25 år blir det över 200.000 kronor!!

Pengar totalt bortkastade då håret alltid kommer att fortsätta växa. Om du även skulle vaxa dina ben, så lägg på 150.000 kronor till på 25 år. Ännu mera pengar TOTALT bortkastade. Låter det inte helt galet?

Men pengarna är inte det enda. Har du nånsin tänkt på hur många timmar du slösar under dessa år på att vaxa och raka dig?

Hur mycket är det värt att spara över 200 000 kronor och 240 timmar av ditt liv?

Skulle det vara värt 50.000 kronor?
Klart det skulle! Men oroa dig inte, jag vet hur svårt det är att spara ihop så mycket pengar. Det kommer endast att kosta dig en liten del av den summan! Om vi tar som exempel laser på intima delar så kostar laser behandlingen hos oss efter 5 besök mellan 4000-7000 kronor totalt. Det är väl ett rimligt och överkomligt pris?!

Valet är helt upp till dig, men om du laserbehandlar ditt kroppshår så kommer det aldrig tillbaka, så enkelt är det.

Du får en gratis konsultation där vi berättar allt för dig och ger dig den information du behöver. Dessutom får du testa behandlingen på några hårstrån, dels för att du ska kunna känna hur det känns och dels för att vi ska kunna fastställa styrkan för just DIG.

Viktig information för er som vill veta mer om lasermarknaden!

Lasermaskiner, vilket märke/salong väljer man?

Funderar du på att göra en laserbehandling?
Tänk efter noga och läs på om det innan. Mer och mer står det om just laserbehandlingar i medierna nu för tiden. Oseriösa salonger eller lasermaskiner som inte kan garantera resultat och dessutom skada dig.

Det finns nämligen så många märken och lasermaskiner ute på marknaden idag att det är svårt att veta vad som är bra och inte bra laser. Vi  terapeuter som arbetar med laser eller vi som driver salonger måste kunna garantera Er kunder att vi vet exakt vad det är för lasermaskiner vi jobbar med, samt var de kommer ifrån och framförallt har VI skyldighet att arbeta med godkända lasermaskiner via miljö- och hälsoskyddsnämnden.

Ni som funderar på att göra en laserbehandling är utlämnad som kund och vet inte vad ni ger er in på, ni måste kolla upp all fakta innan ni sätter igång en behandlingsplan med laser.

Även Strålsäkerhetsmyndigheten har dragit åt svängremmarna när det gäller just laserbehandlingar, något vi tycker är jättebra. Dessa laserbehandlingar kan ge fysiska men för resten av livet om fel personer utför laser eller om man använder billiga kopior från andra länder. Kunskap och erfarenhet är så viktigt!

Eller skulle du våga sitta på ett flygplan med en pilot som aldrig flygit förut och som kanske är OK men inte säkert?  Dessutom med ett flygplan som är en kopia från Kina??
Näää tror inte någon skulle våga göra det.

Vill ni läsa mer om detta följ bara dessa länkar:
http://www.stralsakerhetsmyndigheten.se/Om-myndigheten/Aktuellt/Nyheter/Nya-krav-vid-kosmetiska-behandlingar-med-laser-och-intensivt-pulserat-ljus-IPL/
eller
http://www.tandlakartidningen.se/arkivet/nyhet/tuffare-regler-for-estetisk-behandling/

Vi på Beauty & Medicalteam jobbar med Syneron laser och ELOS IPL.

Vi har arbetat med laser samt med Elos i över tio år nu. Elos- Laser / ipl har idag den absolut senaste och mest utvecklade laserteknologin i världen med utrustning som är godkända av FDA (Amerikanska läkemedelsverket). Syneron laser / ipl är världens största och ledande tillverkare av Laser och IPL med över 750 publicerade studier. En stor och skön garanti för dig som kund. Idag väljer och använder t.ex  Sveriges universitetssjukhus också sin utrustning från Syneron.

Syneron har till och med en egen hemsida just för er konsumenter där ni kan diskutera och fråga om allt som gäller laser och IPL-behandlingar. Allt för att ni som kunder ska känna er så säkra som möjligt. De är bara att gå in på antingen www.syneron.se eller www.laserguiden.se och läsa på eller ställa frågor.
Varför? Jo, för att en laserbehandling ska inte vara något mystiskt eller främmande. Precis som när man går och klipper sig eller gör en ansiktsbehandling vill man veta vad salongen använder och att dessa är ordentligt godkända.

Hör gärna av er om ni har fler frågor kring detta eller bara vill veta mer. Bli inte oroliga. Det finns oseriösa salonger men också väldigt många bra, som använder rätt  godkänd utrustning och har erfarenheten att utföra behandlingarna på ett korrekt sätt och vi råkar vara en utav dem :)

Beauty & Medicalteam

Copyright by Beauty & Medicalteam LA

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001