Beauty & Medical Team logotype

PRIMALUCE – Syror med kärlek!

När du verkligen vill se resultat på din hud!

Primaluce från Bioline

Tror de flesta varit med om dessa hudproblem eller så kommer många av er att få lära er detta den hårda vägen. Men det händer för alltför många att de plötsligt börjar känna sig fetare i huden, små orenheter börjar synas, ja hudtonen känns lite ojämn och inte 100%. Känner sig livlös i huden? Man känner man önskade en hudvårdsrutin med lite mer riv i, med lite syra kanske? Och det är här som Primaluce med AHA syror kan säga varit Biolines storsäljare de senaste 30 åren.

Bioline är hudvårdens framtid!

Serien som alltid funnits men ständigt utvecklats har alltid jobbat med flera aktiva ingredienser för olika hudtyper

Men det som oftast kännetecknas med Primaluce är de syror produkten använder. Primaluce exfolierar din hud effektivt, nytt fräscht kollagen skapas i djupare hudlager. För problemhud har vi tillsatt mandelsyra, en naturlig antibiotika som effektivt tar bort de bakterier som orsakar akne. Mandelsyra funkar även på rosacea eftersom den reducerar både inflammationer samt rodnader i huden.

Mimosa som finns i bla rengöringen är rik på zink, mangan, koppar, magnesium och järn, dessa spårämnen är viktiga i hudens förnyelse process. Tack vare att mimosa är rik på tanniner så ökas även hudens spänst samt fasthet.

Havreextrakt är en fuktgivande, mjukgörande ingrediens. Motverkar hudens åldrande och stimulerar hudens förnyelseprocess. Havres unika tillgång är betaglukan som ger fukt och skyddar huden allt som kan verka irriterande.

De PHA- AHA syror som används i Primaluce är:

Glukonolakton PHA-syra: Denna var den första PHA syran som upptäcktes och användes i hudvård. Den finns naturligt i vår hud och är extremt mild. Den binder fukten mycket effektivare än alla andra syror vilket förhindrar uttorkning av huden samtidigt som den minskar hudens känslighet. Tack vare denna unika syra så balanseras fuktnivån i huden varje dag året om.

Laktobionisk PHA-syra: Denna PHA syra består av en poly-hydroxysyra molekyl, socker syra, som finns naturligt i cellerna. Den ökar cellförnyelsen och fungerar som en kraftfull antioxidant. Den hjälper också till att reducera stora porer samtidigt som den bibehåller hudens fuktighetsnivå.

Glykolsyra AHA-syra: En extremt djupgående syra som är supereffektiv. Den löser upp och avlägsnar protein som hudcellerna är uppbyggda av. När den processen sker och döda hudcellerna exfolierars så ökar man cellförnyelsen i första hudlagret samtidigt som vi aktiverar kollagen, elastin och hyaluronsyran i det andra djupare hudlagret. Huden blir fastare och rynkor reduceras. På så sätt blir även huden mer mottaglig för andra ingredienser.

Självklart finns det en enorm fördel att jobba både med många aktiva ingredienser men också men snällare syror och låta dem göra mirakel på så många olika hudtyper

Bara några av dem är följande:
Oren och fuktfattig hud
Åldrad, grå eller livlös hud
Hud med pigmentering och acne!

Det Primaluce-serien sedan tillför och åstadkommer efter användning är:
Ökad cellförnyelse
En helt ny lyster och klarhet
Huden ser piggare och fräschare ut och inte lika tung.

Så vill du ge din hud en omgång där den ser ännu bättre ut efter så testa Primaluce!

Hemma Produkter som GARANTERAT ger RESULTAT
REDUCERAR: akne, rynkor, ärr och pigmentfläckar. Samt är helt Parabenfria

Primaluce produkter:
Cleansing gel- Rengöringsgel som rengör huden på djupet, löser upp makeup och orenheter. Exfolierar, mjukgör och ger en klar hud med lyster.

Lotion Ansiktsvatten som är exfolierande, återfuktande och ph-balanserande.

Serum 15% Exfoliating Renovating- Serum för en grå och livlös hud med linjer. Exfolierar, ökar cellförnyelsen, minskar orenheter samtidigt som huden får mycket fukt och lyster.

Serum 15% Exfoliating Illuminating- Koncentrerat serum som exfolierar, ökar cellförnyelsen och ger lyster. Lämplig för pigmenteringar, akne och en grov åldrad hud.

Cream Hydrating Renovating Aha- Fuktgivande creme för fuktfattig hud i stort behov av lyster. Denna creme kan också användas av hudtyper med akneproblem. Pigmentfläckar och ojämnheter i hudtonen jämnas ut och huden känns otroligt len och mjuk.

Cream Nourishing Renovating Pha-Aha- Supereffektiv rik creme som omedelbart aktiverar cellförnyelsen. Nytt kollagen, elastin och hyaluronsyra bildas i huden. Rynkor och linjer reduceras. Huden får en strålande lyster. Perfekt för normal/torr hud.

Emulsion Brightening Illuminating Aha- Emulsion som innehåller en mix av specialanpassade ingredienser som effektivt verkar för att minska pigmenteringar och fläckar. Den tillför intensivt med fukt och ger en jämn hud. Lämplig för alla med orenheter och en ojämn hudton.

Mask Brightening Illuminating Aha- Cream-mask som stimulerar cellförnyelsen och som ger fukt och rengör på djupet och ger en jämn klar hud. Zinkoxid lugnar och dämpar rodnader.

Eye & Lip Eye cream- Multifunktionell produkt som verkar 360° på rynkor, uttryckslinjer, påsar, mörka ringar och yttorrhet.

Förutom de aktiva produkter så erbjuder vi även AHA behandling på salongen. Vi arbetar med flera olika styrkor där vi kan anpassa oss efter din hudtyp.

Ge din hud en PrimaluceBoost hos oss!

En extra rengörande behandling 30 min med AHA & PHA syror.  Känner du att din hud är grå och livlös? Då är detta behandlingen för dig!

PHA-AHA syror har en exfolierande effekt och ökar hudens förnyelse-process löser upp de översta döda hudcellerna. Huden andas bättre och fuktnivån ökar. Du får en jämn, klar hud med ökad lyster och spänst. Passar alla hudtyper. För bästa resultat rekommenderas en kur. Fråga oss vad som bäst för dig.

Eller så kan man kombinera det med en portömning för en djupare renande effekt.

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001