Beauty & Medical Team logotype

REMEDY ‑ Lugnande Stärkande Skyddande

Comfort Zones Remedy är skapad för alla med känslig hud

När Skin Resonance från Comfort Zone försvann var det många kunder som reagerade direkt och ställde sig frågande varför denna fantastiska produkt gick i graven. Svaret var faktiskt väldigt enkelt. Svaret var Remedy! Comfort Zone hade under flera år jobbat med en förbättrad produkt med fler aktiva ingredienser och nyheter som kommit inom deras arbetsfält. När resultatet kom förstod både vi och våra kunder varför. För nya Remedy är faktiskt så bra som den utger sig för att vara och enligt oss lite till.

I dagens samhälle med alla yttre och inre påfrestningar vi människor lever med har vi märkt en otrolig ökning av kunder och människor som har problem med “känslig hud” samt Rosacea. Orsakerna kan vara många, allt från arvssamlag till stress eller för mycket solexponering. Man kan t.ex ha “känslig hud” eller bara vara känslig ibland p.g.a sin livssituation. Det som dock är otroligt positivt är att det finns hjälp och det är här Remedy kommer in i bilden. För Remedy är skapad just för alla med känslig hud.

Remedy riktar in sig omedelbart på neuroinflammationer (det vill säga små små inflammationer i huden som gör att man upplever extrem rodnad samt obehag) Den hjälper till att stärka upp hudbarriären och gynnar kroppens egen mikroflora. Detta leder till att hudrodnader omedelbart minskas, huden känns lugnare och smidigare. Samtidigt som den stärker upp hudens eget försvar och barriärfunktioner vilket förhindrar alla röda inflammationer.

Några av de revolutionerande och nyskapande ingredienserna i Remedy är:

Underblomma Minskar neuroinflammationer och stärker hudens barriär.
Mexikansk jätteisop Dämpar rodnader & verkar antiinflammatorisk.
Marulaolja Stärker hudens barriär.
Alfaglukan Oligosackarid En typ av prebiotika som stärker hudens mikroflora. (Prebiotika: Bra mat till de goda bakterierna samt försämrar miljön för de dåliga bakterierna.)

HELT ENKELT UTTRYCKT. SERIEN REMEDY ÄR PERFEKT TILL DIG MED KÄNSLIG HUD!

Comfort Zone har gått ett steg längre i sin målmedvetenhet att tänka 360 grader och alltid dra nytta av alla delar i livet. De har kapat maträtter, tilltugg samt även desserter. Alla med ingredienser som passar perfekt just till Remedy-serien och t.o.m förhöjer resultaten av produkterna genom att ge kroppen en bättre balans. Vilket gör det lättare att på bästa sätt absorbera de näringsämnen som kunder behöver mest.

Läs mer om Comfort Zone Italy här

Här hittar du produkter i serien, som vi använder

CREAM TO OIL Ultra Gentle Cleanser 
97% ingredienser med naturligt ursprung. Utan tensider eller SLES. Formula som omvandlas till olja. Rengör milt och löser upp orenheter utan att torka ut huden.

TONER Soothing Refreshing Toner 
98% ingredienser med naturligt ursprung. Doftfri och alkoholfri. Spraya huden när den känns torr efter behov.

SERUM Soothing Fortifying Serum
93% ingredienser med naturligt ursprung. Doftfri med en lätt formula. Perfekt under cremen för att minska rodnader och stärka upp huden.

SERUM Remedy Oil
Mycket koncentrerad formula med en lugnande effekt. Idealisk för en snabb SOS lokal behandling av de känsligaste eller röda områdena i ansiktet eller för en väldigt torr hud. Rik, icke fet formula som ger näring på djupet och skyddar huden från yttre irritationer.

DEFENSE CREAM Soothing Nourishing Cream
92% ingredienser med naturligt ursprung. Doftfri och täpper ej till huden. Barriärskyddande creme rik på naturliga oljor som skyddar huden.

CREAM Soothing Hydrating Cream
92% ingredienser med naturligt ursprung. Doftfri med en lätt formula. Fuktgivande och lugnar huden.

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001