Ansiktsbehandlingar

Klassisk Ansiktsbehandling 90 min   695:-
Klassisk Ansiktsbehandling 90 min. En rengörande och uppfräschande klassisk ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov med en djupgående hudanalys, rengöring, peeling, portömning, aktiv ampull, massage och mask ingår. Rekommenderas till alla, speciellt för nya kunder.
Ansiktsbehandling 60 min  595:-
En lite kortare ansiktsbehandling med alla nödvändiga ingredienser.
Rengöring, peeling ånga, portömning samt avslutande mask.
Lyx Behandling 120 min  995:-
Skäm bort dig med denna sköna och vårdande skönhetsbehandling. Du får en stunds total avslappning. Behandlingen inleds med en avkopplande ryggmassage som sedan följs av ansiktsrengöring, peeling, ånga, grundlig porrengöring, brynansning samt massage av ansikte och hals. Den avslutas med en aktivt vårdande ögonbehandling för linjer och påsar samt en ansiktktsmask. Ögonbehandlingen kan bytas ut mot en längre ryggmassage.
Sacred Nature – Ekologisk ansiktsbehandling 60 min  595:-
Den första Eco-certiferade ansiktsbehandlingen endast med naturliga och ekologiska produkter. Passar för alla hudtyper, framförallt eksem/rosacea hy och den mest känsliga huden. Du får ett optimalt skydd mot fria radikaler, blir omedelbart mjuk samt ökar din elasticitet.
AHA+PHA 30min  425:-
En extra rengörande behandling med AHA & PHA syror. Hudens cellförnyelse aktiveras och löser upp de översta döda hudcellerna. Huden andas bättre och fuktnivån ökar. För optimalt resultat rekommenderas en kur på 6 behandlinar. Ca 1 ggr i veckan. Paketpris för 6 behandlingar, 2195 kr

Specialbehandlingar 60 min  695:-
Inkl. portömning 90 min  895:-
Vi erbjuder en rad med sköna specialbehandlingar med specifika aktiva ingredienser som vi väljer från något av våra högkvalitativa hudvårdsmärken. Tillsammans kommer vi överens om vad som är bäst för just din hudtyp samt önskemål.
Exempel på dessa behandlingar är:
-Djuprengörande portömning med AHA-syror för oren/acne hy.
-Reducera linjer, återuppbygga hudens kollagen, fasthet samt elastisitet.
-Ge en fuktboost.
-Behandla rosacea samt stärka upp känslig hud.
-Återuppbyggande C-vitamin behandling.
-Reparera skadad DNA i huden.
Vi kan även kombinera dessa utifrån dina hudproblem. Vissa behandlingar kan även göras som en kur för intensivare resultat. Vi skräddarsyr helt enkelt efter dina behov!

 Alla våra ansiktsbehandlingar är även anpassade för män.

Läs gärna våra artiklar om hudvård samt om dem vanligaste hudproblemen som vi

dagligen behandlar. Få Tips & Råd och svar på många utav dina frågor :

Kan alla få en vacker hud? Ja!

Varför har jag fortfarande acne när jag har passerat tonåren?

Bli av med Rosacea!

Hemligheten bakom en hållbar solbränna är rätt solskyddsfaktor.