Beauty & Medical Team logotype

LPG – djup bindvävsmassage

LPG-behandling

Vad är LPG egentligen?

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. Metoden sätter i gång lymfcirkulationen. Det gör att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Svullnader i kroppen minskas, hudens spänst och struktur förbättras och förbränningen ökar med upp till 70 procent.

LPG är dessutom en makalös och naturlig anti aging-teknik! Under en Endermologie-behandling mikro-knådas hudens yta. Det stimulerar nya celler att reaktivera sin naturliga produktion av elastin, kollagen och hyaluronsyra.

  • Hudens spänst, struktur och fuktighetsbalans förbättras!
  • Fettdepåer såsom dubbelhakor reduceras!
  • Ögonlock och ansiktskonturer lyfts!
  • Fina linjer och rynkor reduceras!
  • Huden får ett fantastisk glow!
  • Hudens färgton förbättras och porstorleken minskas!
LPG-behandling

Fler fördelar med LPG

Reducerar celluliter
När fett och vätska lagras i vävnaden kan det leda till celluliter. LPG bearbetar vävnaden på djupet och förbränner fett och dränerar vätska, vilket för de flesta resulterar i mindre celluliter.

Snabbare återhämtning och bättre muskeltonus
LPG hjälper till att minimera mjölksyran och syresätta musklerna. Kroppen återhämtar sig snabbare, blodflödet ökar och fettcellerna minskar. Inom Fitness används LPG ofta för bättre muskeltonus.

LPG-behandling

Vanliga frågor

Hur går en behandling till? Under din LPG-behandling bär du en kroppsstrumpa som du får låna av oss. Lån av kroppsstrumpa ingår vid alla behandlingar, såväl enstaka bokningar som vid köp av kurpaket. Gör behandlingen ont? Behandlingen är smärtfri. Det är en form av bindvävsmassage som, utöver alla hälso- och skönhetsfördelar, även ger dig total avslappning. I samband med ditt besök ingår även träning, lån av handduk och duschprodukter. Hur många gånger behöver jag gå? Det beror på dina individuella förutsättningar och ditt önskade resultat. Vi rekommenderar 2ggr/veckan under sju veckors tid. Efter det kommer du och din terapeut fram till vad som passar dig bäst.

Innan besöket

• Du kan använda ditt friskvårdsbidrag här.
• Kom 10 min innan din behandling så att du hinner byta om i lugn och ro.
• Avboka SENAST 24 timmar innan behandling, annars debiteras fullt pris.
• Tänk på våra allergiker – undvik gärna starka dofter.
• Behandlingar du köpt är personliga och giltiga i 12 månader efter inköpsdatum.

LPG logga

Visste du att…

LPG står för, Louis Paul Guitay. Det var han som i mitten på 80-talet tog fram LPG-apparaten. I slutet på 1970-talet råkade han ut för en bilolycka och fick svåra brännskador. Han försökte mjuka upp ärrvävnaden med hjälp av massage, med det gav blandat resultat och tog alldeles för lång tid, så Louis Paul Guitay uppfann en maskin som ersatte den manuella massagen.
Detta medicinska genombrott var möjligt tack vare en unik, patenterad teknik med motoriserade rullar och vakuumsug som masserar huden. Endermologie® är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter.

Nyhetsbrev

Följ oss!

Reco

est. 2001